Woonbegeleider/voedingsassistent GRZ, Anholt

Binnen locatie Anholt verblijven cliënten met somatische klachten. Naast geriatrische revalidatiezorg wordt ook chronische langdurige zorg geboden. Herstel en zelfstandigheid van de cliënt zijn belangrijk op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in Anholt

Voor locatie Anholt zijn we op zoek naar een Woonbegeleider (0-8 uur per week)

Als woonbegeleider weet je dat het kleine en alledaagse vaak heel bijzonder of veelzeggend kan zijn. Ben jij de persoon die graag in de huiskamer werkzaam is en het de bewoners zo aangenaam mogelijk wil maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Binnen Interzorg vinden we het belangrijk om met oog voor zowel bewoner, mantelzorger, vrijwilliger als medewerker hoge kwaliteit van zorg te kunnen leveren. Als woonbegeleider ondersteun je voornamelijk bij de maaltijden, het halen en brengen van cliënten.

Daarnaast werk je aan de hand van een afspraken map waar voor elke dag een aantal taken in staan (bijvoorbeeld temperaturen voeding, schoonmaken). Je houdt hierbij rekening met de wens en de zelfredzaamheid van de bewoner. Als woonbegeleider wordt je gezien als een echte gastvrouw. De werkzaamheden die je uitvoert stem je gedurende de dag af met je andere collega's.

Wie ben jij?

Allereerst: vragen wij een MBO-niveau 1 werk- en denkniveau en is het een voorwaarde dat je affiniteit hebt met mensen in de zorg. Verder ben je een fijn persoon die oog heeft voor waar de wensen en behoeften van de bewoners liggen. Die de handen uit de mouwen weet te steken maar die tegelijkertijd grenzen weet aan te geven. Iemand die collegiaal is, mensen weet te enthousiasmeren en die goed kan organiseren.

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei. Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

  • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
  • Mogelijkheden om met korting te sporten;
  • De mogelijkheid om verlof te sparen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%).

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Wil je meer weten?

Bel dan gerust met Margreeth van der Beek (Zorgmanager GRZ), telefoonnummer: 06 10 55 88 50.

Wil je meer weten over het sollicitatieproces dan kan je mailen naar recruitment@interzorg.nl

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.