Woonbegeleider, de Hullen

Vakantiewerk? Doe het bij ons!

Voor onze locatie De Hullen zijn wij opzoek naar vakantiekrachten die het verschil gaan maken voor onze collega's en cliënten deze zomer.

De Hullen in Roden is een woonzorgcentrum met 135 appartementen waar cliënten kunnen wonen met zorg op het gebied van somatische of PG zorg.

Wat ga je doen?

Bij De Hullen kan jij als woonbegeleiderbij ons aan de slag. Elke zomer werken er vakantiekrachten bij ons, je werkt dus ook samen met leeftijdsgenoten! Afhankelijk van de functie die je krijgt op basis van je opleiding/ervaring kan je de volgende werkzaamheden onder andere gaan doen:

  • Meehelpen op de huiskamer;
  • Meehelpen bij de voeding.

Als vakantiekracht vragen wij jou om in de periode van 1 juli t/m 31 augustus 2021 minimaal drie weken beschikbaar te zijn.

Wie ben jij?

Word jij enthousiast van werken in de zorg? Ben jij bezig met een zorgopleiding, heb je deze inmiddels afgerond, of het plan om hiermee te gaan starten? Wil je alvast werkervaring opdoen? Ben jij 17 jaar of ouder en minimaal drie weken beschikbaar en woon je in Assen of in de buurt? Solliciteer dan gauw!

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei. Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden).

Wil je meer weten? Dan kan je contact opnemen met:

Joke Korsaan (Zorgmanager) tel: 06 57731319