Verzorgende IG/Verpleegkundige, De Wijde Blik

Verzorgende IG/Verpleegkundige (Persoonlijk Begeleider), afdeling De Eik (PG) 24-28 uur per week

Voor ons team De Eik zijn wij op zoek naar een enthousiaste persoonlijk begeleider met ervaring in de ouderenzorg.

Ben jij initiatiefrijk, heb jij lerend vermogen en ben je in staat om leerlingen en stagiaires te begeleiden? Dan zoeken we jou!

Locatie De Wijde Blik te Assen is een woonzorgcentrum met 130 woon/zorgappartementen, waarvan 64 PG en 66 somatiek. Een professionele samenwerking en de zorg en het welzijn van de cliënt staat voorop. In de zorg- en dienstverleningligt het accent op vraag gestuurd werken en het bevorderen van de autonomie van de cliënten. Afdeling de Eik bevindt zich op de tweede verdieping, heeft een eigen huiskamer en er wonen in totaal 13 mensen.

Wat ga ik doen?

In de eerste plaats help/ondersteun je mensen om hun eigen leven voort te zetten. Je kijkt daarbij altijd wat iemand zelf wil en kan. Je springt in bij de dagelijkse persoonlijke verzorging en de verpleegtechnische zorg als deze nodig is. In overleg met de cliënt en diens familie stel je het zorgleefplan op en coördineer je de uitvoering van de individuele zorgleefplannen. Je ziet kwaliteit door de ogen van de bewoner. Daarbij stem je af met de cliënt en iedereen daaromheen: familieleden, bekenden en collegas. Jouw professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk door je sociale vaardigheden, betrouwbaarheid, representativiteit, geduld, doorzettingsvermogen en je aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Samen maken we het leven voor de cliënt zo aangenaam mogelijk.

Wat zoeken wij in jou?

 • Je beschikt over een opleiding Verzorgende IG MBO niveau 3, Verpleegkundige MBO niveau 4 of vergelijkbaar;
 • Je hebt affiniteit met en ervaring in de ouderenzorg als persoonlijk begeleider;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
 • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken (geen nachtdiensten);
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
 • Je bent digitaal vaardig en leergierig.

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Interzorg investeert in de vitaliteit en inspiratie van hun medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. Interzorg is een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei.

Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO voor VVT. De functie van Verzorgende IG met PB taken is ingedeeld in FWG 40, Verpleegkundige in FWG 45. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

 • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
 • Mogelijkheid om met korting te sporten;
 • De mogelijkheid om verlof te sparen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%).

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met Sandra Peper (Zorgmanager, 06 13953493) of Marije de Vries (Kwaliteitsverpleegkundige, 06 82471865).

Wil je meer weten over het sollicitatieproces dan kan je mailen naar recruitment@interzorg.nl

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.