Verzorgende IG / Persoonlijk begeleider

Interzorg Noord Nederland

Interzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten. Met dagelijkse en specialistische zorg in Noord- en Midden-Drenthe. Regelmatig gaan wij in gesprek met elkaar: cliënt, mantelzorger en zorgverlener. We zijn altijd eerst mens, we leren elkaar kennen, we spreken verwachtingen uit, zoeken naar mogelijkheden en willen weten of we het goed doen. Zodat cliënten zich thuis voelen, vertrouwd en veilig zijn in hun eigen huis. Onze zorg is professioneel en vernieuwend. Onze zorgteams zijn gespecialiseerd op het gebied van (jong) dementie, niet aangeboren hersenletsel, geriatrische revalidatie en langdurige complexe én visuele hulpvragen. Onze medewerkers zijn hierin een belangrijke succesfactor. Wij zijn dan ook continu op zoek naar mensen die ons willen versterken!

Hallo! Ben jij die leuke, gedreven collega die ons team komt versterken?

Onze zorg is professioneel en vernieuwend. Onze medewerkers zijn hierin een belangrijke succesfactor. Wij zijn dan ook op zoek naar een verzorgende IG/persoonlijk begeleider die ons team wil komen versterken! De locatie Hoprank is een woonzorgcentrum met 60 appartementen voor cliënten met diverse zorgvragen (met en zonder behandeling) en thuiszorg. De Hoprank zit midden in een nieuwbouwproject. Daarom verhuizen er rond maart 2021 voor een jaar cliënten en medewerkers naar tijdelijke locaties is Assen en Roden. Er blijven ook cliënten en medewerkers in Peize. De planning is dat de nieuwbouw rond maart 2022 klaar is en dan komt iedereen weer terug naar Peize.

Vind jij kwaliteit belangrijk en wil jij onze cliënten goede, veilige en fijne zorg bieden zodat zij zich in die roerige tijden thuis blijven voelen én ben jij flexibel en daadkrachtig, dan zoeken wij jou!

Wij zoeken voor deze locatie een enthousiaste en flexibele verzorgende IG met ervaring als persoonlijk begeleider (EVV-schap) of de wens dit te gaan doen. Er wordt van je verwacht dat je alle voorkomende diensten per etmaal/ week wilt werken.

Ben jij bereid om alle diensten te werken en heb je zin om samen met je team de complexe zorg voor de cliënten te waarborgen, dan ben jij onze kandidaat.

Wat ga je doen?

 • je krijgt een uitgebreid inwerkprogramma;
 • je krijgt tijd om je taken als persoonlijk begeleider uit te voeren;
 • je stelt het zorgleefplan op en bent het aanspreekpunt/coördinator van de zorg;
 • je verleent zorg aan cliënten conform afspraken uit het zorgplan;
 • je draagt bij aan de kwaliteit van zorg en het uitvoerend zorgbeleid;
 • je werkt methodisch en bent in staat werkzaamheden volgens de kwaliteitsnormen uit te voeren;
 • je draagt mede zorg voor een welzijnsbevorderend verblijfsklimaat voor onze cliënten;
 • je begeleidt, stimuleert en assisteert cliënten bij het verrichten van ADL- activiteiten;
 • je werkt in wisselende diensten, afhankelijk van de zorgvraag;
 • je hebt je werkt vanuit de visie dat de cliënt centraal staat.

Wie ben jij?

 • je hebt minimaal een diploma als verzorgende op niveau 3, aangevuld met IG;
 • je hebt de opleiding EVV gedaan of je bent bereid deze te volgen;
 • je hebt ervaring met het digitaal verwerken van cliëntgegevens;
 • je bent flexibel, stressbestendig en kunt relativeren;
 • je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.

Interzorg als jouw nieuwe werkgever;

Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de cao voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg. De functie van Persoonlijk begeleider is ingedeeld in FWG 40.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Interzorg Noord Nederland beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deze vacature?

Bel dan met: Agnes Bosma (kwaliteitsverpleegkundige) tel: 06-83245222

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld