Verzorgende IG, Organisatieflex

Voor onze Organisatieflex zijn we voor onze locaties in Assen op zoek naar Verzorgende IG'ers die van afwisseling houden.

Word jij onze nieuwe, toffe collega? Wij zoeken namelijk medewerkers voor de Organisatieflex van Interzorg. Onze Organisatieflex is onze "interne detacheringsbureau". Als medewerker van Organisatieflex heb je een afwisselende baan en maak je kennis met verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg. Je wordt gedurende een lange periode van minimaal 2 maanden ingezet op een vaste locatie/team. We zoeken toppers die zowel in de in de somatische als psychogeriatrische zorg willen en kunnen werken. En mocht je na een jaar toch willen werken op één vaste locatie dan kan dat. Het aantal contracturen en jouw rooster worden in overleg met jou vastgesteld.

Zoek jij een leuke uitdagende baan, dan zijn wij opzoek naar jou, solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?

In de eerste plaats help je mensen met dagelijkse persoonlijke verzorging. Je kijkt daarbij altijd wat mensen zelf willen en kunnen. Je verleent de zorg conform de afspraken uit het zorgplan. Je hebt daarbij scherp voor ogen dat de kwaliteit van zorg en het zorgbeleid nageleefd worden. Daarbij stem je af met de cliënt en iedereen daaromheen: familieleden, je collega's en andere zorgprofessionals. Je zorgt ervoor dat het leven voor je cliënt zo aangenaam mogelijk is. Tot slot werk je in wisselende diensten, afhankelijk van de zorgvraag.'

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt minimaal een diploma als verzorgende op niveau 3, aangevuld met IG.
 • Je hebt ervaring met het digitaal verwerken van cliëntgegevens en kunt werken met Outlook en Word.
 • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en kunt relativeren.
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.

Interzorg als jouw nieuwe werkgever?

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei.

Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

 • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
 • Mogelijkheden om met korting te sporten;
 • De mogelijkheid om verlof te sparen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%).

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Vragen?

Als je vragen hebt over bovenstaande vacature, neem dan gerust contact op met Jolanda van As, Teamleider Organisatieflex, telefoonnummer 06 22 53 09 22 of e-mail j.vanas@interzorg.nl