Verzorgende IG, De Hoprank

Interzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten. Met dagelijkse en specialistische zorg in Noord- en Midden-Drenthe. Regelmatig gaan wij in gesprek met elkaar: cliënt, mantelzorger en zorgverlener. We zijn altijd eerst mens, we leren elkaar kennen, we spreken verwachtingen uit, zoeken naar mogelijkheden en willen weten of we het goed doen. Zodat cliënten zich thuis voelen, vertrouwd en veilig zijn in hun eigen huis.

Onze zorg is professioneel en vernieuwend. Onze medewerkers zijn hierin een belangrijke succesfactor. Wij zijn dan ook continu op zoek naar mensen die ons willen versterken! Onzelocatie De Hoprank is een woon-zorgcentrum met nu nog 35 appartementen op 2 locaties (Peize en tijdelijk Roden) voor cliënten met diverse zorgvragen (met en zonder behandeling) en thuiszorg. De Hoprank is bezig met de mooie uitdaging van een nieuwbouwproject welke naar verwachting in oktober 2022 is afgerond. Dan zal de locatie in Peize 66 appartementen hebben.

Wat ga je doen?

In de eerste plaats help je mensen met dagelijkse persoonlijke verzorging. Je kijkt daarbij altijd wat mensen zelf willen en kunnen. Je verleent de zorg conform de afspraken uit het zorgplan. Je hebt daarbij scherp voor ogen dat de kwaliteit van zorg en het zorgbeleid nageleefd worden. Daarbij stem je af met de cliënt en iedereen daaromheen: familieleden, je collega's en andere zorgprofessionals. Je zorgt ervoor dat het leven voor je cliënt zo aangenaam mogelijk is. Tot slot werk je in wisselende diensten, afhankelijk van de zorgvraag. Kun jij een actieve bijdrage leveren aan een kwaliteitsverbetering en wil jij onze cliënten goede, veilige en fijne zorg bieden zodat zij zich in die roerige tijden thuis blijven voelen én benjij flexibel en daadkrachtig,dan zoeken wij jou!

Wij zoeken voor deze twee locaties meerdere enthousiaste en flexibele Verzorgende IG'ers voor 20-32 uur in de week.

Wie ben jij?

 • je hebt minimaal een diploma als verzorgende op niveau 3, aangevuld met IG;
 • je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken;
 • je bent flexibel, stressbestendig en kunt relativeren;
 • je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken;
 • je hebt affiniteit en ervaring in de ouderenzorg.

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei.

Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

 • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
 • Mogelijkheden om met korting te sporten;
 • De mogelijkheid om verlof te sparen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%).

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Wil je meer weten?

Dan kan je contact opnemen met Agnes Bosma (Kwaliteitsverpleegkundige) telefoonnummer, 06-83245222.

Wil je meer weten over het sollicitatieproces dan kan je mailen naar recruitment@interzorg.nl

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.