Verpleegkundige/ Persoonlijk begeleider

Interzorg Noord Nederland

Interzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten. Met dagelijkse en specialistische zorg in Noord- en Midden-Drenthe. Regelmatig gaan wij in gesprek met elkaar: cliënt, mantelzorger en zorgverlener. We zijn altijd eerst mens, we leren elkaar kennen, we spreken verwachtingen uit, zoeken naar mogelijkheden en willen weten of we het goed doen. Zodat cliënten zich thuis voelen, vertrouwd en veilig zijn in hun eigen huis. Onze zorg is professioneel en vernieuwend. Onze zorgteams zijn gespecialiseerd op het gebied van (jong) dementie, niet aangeboren hersenletsel, geriatrische revalidatie en langdurige complexe én visuele hulpvragen. Onze medewerkers zijn hierin een belangrijke succesfactor. Wij zijn dan ook continu op zoek naar mensen die ons willen versterken!

Onze zorg is professioneel en vernieuwend. Onze medewerkers zijn hierin een belangrijke succesfactor. Wij zijn dan ook op zoek naar verpleegkundigendie ons team willen versterken! De locatie Hoprank is een woonzorgcentrum met 60 appartementen voor cliënten met diverse zorgvragen (met en zonder behandeling) en thuiszorg. De Hoprank zit midden in een nieuwbouwproject. Daarom verhuizen er rond maart 2021 voor een jaar cliënten en medewerkers naar tijdelijke locaties is Assen en Roden. Er blijven ook cliënten en medewerkers in Peize. De planning is dat de nieuwbouw rond maart 2022 klaar is en dan komt iedereen weer terug naar Peize.

Kun jij een actieve bijdrage leveren aan een kwaliteitsverbetering en wil jij onze cliënten goede, veilige en fijne zorg bieden zodat zij zich in die roerige tijden thuis blijven voelen én ben jij flexibel en daadkrachtig, dan zoeken wij jou!

Wij zoeken voor deze locatie een enthousiaste en flexibele verpleegkundige met ervaring als persoonlijk begeleider (EVV-schap) of de wens dit te gaan doen. Er wordt van je verwacht dat je alle voorkomende diensten per etmaal/ week wilt werken.

Ben jij bereid om alle diensten te werken en heb je zin om samen met je team de complexe zorg voor de cliënten te waarborgen, dan ben jij onze kandidaat.

Wat ga ik doen?

 • Als verpleegkundig persoonlijk begeleider ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen met betrekking tot somatiek of psychogeriatrie, benaderingswijze en problemen binnen de afdeling.
 • Je begeleidt en geeft informatie aan je collegas, mantelzorgers en vrijwilligers.
 • Je ziet kwaliteit door de ogen van de bewoner. Je draagt actief bij aan het leven zo leuk en aangenaam mogelijk te maken voor onze bewoners;
 • Je overlegt met andere zorgverleners en behandelaars, zoals artsen, psychologen, dagbestedingscoach en fysiotherapeuten.
 • Jouw professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk door je sociale vaardigheden, betrouwbaarheid, representativiteit, geduld en doorzettingsvermogen en je aandacht voor het welzijn van onze bewoners.
 • De functie bestaat uit het zorgdragen voor de totstandkoming van individuele zorgleefplannen en coördineren van de uitvoering van individuele zorgleefplannen.
 • Verrichten van werkzaamheden in het kader van het zorgverleningsproces op basis van het individuele zorgleefplan.
 • De verpleegkundig persoonlijk begeleider is kartrekker van het team dat op basis van het zorgleefplan zorg draagt voor de cliënten op de afdeling. De beperkingen van de cliënten zijn van dien aard, dat zij 24-uurs zorg behoeven.

Wat zoeken wij in jou?

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen

Interzorg als jouw nieuwe werkgever;

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei.

Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Wil je meer weten? Dan kan je contact opnemen met:

Nathalie Berlijn-Faber (Kwaliteitsverpleegkundige) telnr. 06-20799736