Vakantiekracht Huishouding

Vakantiewerk? Doe het bij ons!

Voor onze Locatie Hendrik Kok zijn wij op zoek naar vakantiekrachten die het verschil gaan maken voor onze collega's en cliënten deze zomer.

Hendrik Kok is een zorg- en expertise centrum, gespecialiseerd in de ondersteuning en begeleiding van ouderen met een visuele beperking en ouderen met psychogeriatrische zorg. In de zorg- en dienstverlening ligt het accent op vraag gestuurd werken en het bevorderen van de autonomie van de cliënten.

Wij zoeken vakantiekrachten voor de Huishouding (16-24 uur in de week).

Je werkt doordeweeks en de werktijden zijn in overleg in te vullen tussen 08.00 - 16.00 uur.

Wat ga je doen?

  • Je levert een bijdrage aan een schoon en hygiënische omgeving binnen een locatie door uitvoering van de dagelijkse schoonmaak van de centrale ruimtes, zorgafdeling en de cliënt appartementen
  • Je let hierbij op een juist gebruik van middelen en past aangeleerde schoonmaak methodes in de praktijk toe
  • Je voert de schoonmaakwerkzaamheden uit aan de hand van werktaakkaarten en krijgt hierin ondersteuning van de voorvrouw Huishouding op locatie

Wie ben jij?

  • Je kan zelfstandig werken volgens vastgestelde werktaakkaarten en schoonmaakmethode
  • Je bent vriendelijk, hulpvaardig en hebt een dienstverlenende houding
  • Je kan goed met collega’s samenwerken
  • Je doet je werk netjes en volgens hygiëne-richtlijnen

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei. Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden).

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Iris de Blecourt (Teamleider INNService), telefoonnummer 06 82872598.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.