Security Officer Zorg

Interzorg

Interzorg wil dat medewerkers en cliënten zich veilig voelen. Hierbij moet veiligheid in de breedste zin van het woord worden genomen. Als jij ons daarbij wil helpen om dit nog verder te verbeteren, gaan we graag met je in gesprek. Security Officer is een nieuwe functie binnen Interzorg Noord-Nederland die valt onder de Manager ICT.

We kunnen niet meer zonder techniek in de zorg; of het nu gaat om het registreren in het zorgdossier of het samen zoeken naar slimme oplossingen ten bate van de cliënt. ICT is een essentieel onderdeel geworden in zorg en bedrijfsvoering. Het team ICT is verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van digitale toepassingen die een bedrijf als Interzorg nodig heeft om goed te functioneren.

Als Security Officer maak je deel uit van het ICT team. Het is een hecht team die elkaar helpt en ondersteund en actief meedenkt waar nodig.

Wat ga je doen?

De functie Security Officer heeft als doel om veiligheid op het gebied van privacy, persoonsgegevens en informatie te waarborgen. Als Security Officer ben je verantwoordelijk voor een adequaat en actueel gegevensbeveiligingsbeleid en privacybeleid. Door (potentiële) gevaren te signaleren en te analyseren worden het risico op incidenten en gevolgen van eventuele incidenten binnen Interzorg beperkt.

Je neemt de leiding bij een veiligheidsincident of een datalek. Je geeft advies over toekomstige aanpassingen en zorgt voor de inbedding van zaken die betrekking hebben op het aandachtsgebied security en privacy binnen Interzorg. Je bent een aanspreekpunt/sparringpartner voor collega's en managers met vragen rondom onder andere gegevensbescherming en informatieveiligheid.

Je draagt actief bij aan het beveiligingsbewustzijn in de organisatie te vergroten.

Wie ben jij?

Je hebt een bachelordiploma aangevuld met CISSP/CISM/CISA/ vergelijkbare certificering of minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring met informatiebeveiliging. Je voelt je thuis op zowel het strategische, tactische als operationele vlak. Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen, bent omgevingsbewust en netwerken zit in je genen. Verder kun je prima coördineren, plannen en organiseren. Ook doorzettingsvermogen past in jouw profiel. Vanzelfsprekend is jouw voorkomen en gedrag richting collega's en leveranciers representatief voor Interzorg.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan waarin je nauw samenwerkt met diverse professionals om onze visie op ICT in praktijk te brengen. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het leveren van uitstekende service naar onze klanten.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Deze functie is gewaardeerd in FWG schaal 60.

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei.

Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

  • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van GoodHabitz en Pynter;
  • Mogelijkheden om met korting te sporten;
  • De mogelijkheid om verlof te sparen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%).

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Overige informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myron van der Wijk-Zeewuster, Manager ICT, 06 82 33 29 57.

Wil je meer weten over het sollicitatieproces, dan kan je mailen naar: recruitment@interzorg.nl

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.