Psycholoog

Psycholoog

Interzorg

Interzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten met dagelijkse en specialistische zorg in Noord- en Midden-Drenthe. Regelmatig gaan wij in gesprek met elkaar: cliënt, mantelzorger en zorgverlener. We zijn altijd eerst mens, we leren elkaar kennen, we spreken verwachtingen uit, zoeken naar mogelijkheden en willen weten of we het goed doen zodat cliënten zich thuis voelen, vertrouwd en veilig zijn in hun eigen huis.

Onze zorg is professioneel en vernieuwend. Naast chronische langdurige zorg en behandeling (somatiek en PG) richten we ons specifiek op de volgende expertises: GRZ, jonge mensen met dementie, cliënten met NAH (PG) en de visueel-auditief beperkte oudere.
Interzorg is voortvarend bezig met het opzetten van een multidisciplinaire aanpak van onbegrepen gedrag en hiermee het terugdringen van het gebruik van psychofarmaca en VBM (Vrijheid Beperkende Maatregelen). Bij het psychologisch onderzoek kan gebruik gemaakt worden van VIB (Video Interactie Begeleiding)
Interzorg neemt deel aan het landelijk netwerk jong dementerenden. Qua wetenschappelijk onderzoek participeren wij in het UNO (Universitair Netwerk Ouderenzorg). Daarnaast heb je een actieve rol in het opleiden en begeleiden vanuit ons intern scholingsprogramma.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring als psycholoog en bent BIG geregistreerd;
Je bent basispsycholoog met relevante werkervaring of je hebt de opleiding voor GZ psycholoog gevolgd of je zit in de afrondende fase van deze opleiding;
Samenwerking met collega-psychologen en andere disciplines vindt jij vanzelfsprekend;
Het mede door-ontwikkelen van en vorm geven aan het psychosociale team van INNBalanZ waar jij onderdeel van bent maakt jou enthousiast;
Je bent flexibel qua het werken op meerdere locaties en in het bezit van een rijbewijs en auto;
Je pakt je verantwoordelijkheid en durft besluiten te nemen tijdens crisissituaties;
Je staat open voor veranderingen, weet verbeteringen te benoemen en door te voeren in het werkproces en je collega’s hierin mee te nemen.

Wat ga je doen?

Je biedt psychologische zorg en begeleidt cliënten met doorgaans complexe somatische, psychogeriatrische en/of neurologische problematiek. Dit in nauwe samenwerking met het multi- disciplinaire team
Je hebt een ondersteunende en coachende rol ten behoeve van de medewerkers op de zorgafdelingen
Je werkzaamheden vinden plaats op alle 9 locaties van Interzorg en daarnaast ook middels extramurale behandeling bij de cliënten thuis.
Je bent betrokken bij het verder ontwikkelen van het beleid binnen jouw expertises.

Wat bieden wij?

In het team INNBalanZ van Interzorg bieden wij een uitdagende baan waarin je nauw samenwerkt met diverse professionals zoals specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, physician assistant, praktijkverpleegkundigen en medisch assistenten. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de medische en psychologische zorg binnen de verschillende vestigingen.
Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraam- en Jeugdgezondheidszorg.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Overige informatie


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margreeth van der Beek 06-10558850

 Sollicitereren kan via de volgende link: https://www.interzorg.nl/werken-bij-interzorg/vacatures/psycholoog