Inspirerende zorgmedewerker

Voor onze locatie Kornoeljehof in Vries zoeken wij enthousiaste VIG-ers die ons team willen komen versterken. Wij willen graag mensen die op zoek zijn naar variatie in hun werkzaamheden. Die flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Je komt te werken in onze locatieflex dat betekent dat je kan worden ingezet op al onze afdelingen, daar valt ook de wijkzorg onder die beloopbaar is vanaf de locatie Kornoeljehof.

Heb jij affiniteit met oudere mensen met dementie? Vind je wonen, welzijn en een passende dagbesteding enorm belangrijk voor deze doelgroep? Kan en wil jij het verschil maken en je eigen unieke bijdrage leveren voor deze mensen en hun naasten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen?

In de eerste plaats help je mensen met dagelijkse persoonlijke verzorging. Wassen, aankleden, medicijnen toedienen, lichte verpleegtechnische handelingen. Je kijkt daarbij altijd wat mensen zelf willen en kunnen. Je verleent de zorg conform de afspraken uit het zorgplan. Je hebt daarbij scherp voor ogen dat de kwaliteit van zorg en het zorgbeleid nageleefd worden. Daarbij stem je af met de cliënt en iedereen daaromheen: familieleden, bekenden, je collega's en andere zorgprofessionals. Je zorgt ervoor dat het leven voor je cliënt zo aangenaam mogelijk is. Tot slot werk je in wisselende diensten, afhankelijk van de zorgvraag.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een diploma als verzorgende op niveau 3, aangevuld met IG;
 • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken;
 • Je bent flexibel, stressbestendig en kunt relativeren;
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken;
 • Je hebt affiniteit en ervaring in de ouderenzorg.

Interzorg als jouw nieuwe werkgever;

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei.

Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

 • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
 • Mogelijkheden om met korting te sporten;
 • De mogelijkheid om verlof te sparen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%).

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Wil je meer weten?

Dan kun je contact opnemen met Mathilde Mulder (Zorgmanager), tel. 06 57 66 01 21

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

De gesprekken vinden plaats op maandag 27 september.