Agogisch begeleider, Nieuw Graswijk

Wil jij werken in zo'n omgeving waar jij veel ruimte krijgt voor eigen initiatief? Waar je cliënten helpt met de veranderingen die dementie met zich mee brengt? Waar je vooral moet denken in mogelijkheden en waar jij het verschil kunt maken voor jonge mensen met dementie?

Voor onze locatie Nieuw Graswijk zijn wij op zoek naar een Agogisch begeleider (24-28 uur per week).

Nieuw Graswijk is een modern appartementencomplex waar specifieke vormen van wonen, zorg, behandeling en service worden geboden aan relatief jonge mensen met dementie en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Er wonen cliënten voor de langere duur, maar ook voor kortdurende opname, observatie, crisis en spoedopname hebben wij een afdeling. Hiernaast bieden wij dagbehandeling aan thuiswonende cliënten met dementieproblematiek.

Het woon-, zorg- en leefklimaat is afgestemd op de relatief jonge bewoner. Alles is erop ingesteld dat men zo normaal en zelfstandig mogelijk kan leven. Daarvoor gaan we regelmatig wij in gesprek met elkaar: cliënt, naasten en zorgprofessionals. We zijn altijd eerst mens, we leren elkaar kennen, we spreken verwachtingen uit, zoeken naar mogelijkheden en willen weten of we het goed doen. Zodat cliënten zich thuis voelen, vertrouwd en veilig zijn in hun eigen huis.

Wat ga je doen?

Als het nodig is help je cliënten bij hun dagelijkse persoonlijke verzorging. Je kijkt altijd wat mensen zelf willen en kunnen. En probeert cliënten te motiveren om zoveel mogelijk zelf te doen in allerlei dagelijkse bezigheden. Daarnaast heb je een scherp oog voor het welzijn van de mensen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Je maakt een praatje, ziet en voelt of mensen goed in hun vel zitten en of er wat nodig is. De zorg die je verleent is conform het zorgplan. Daarbij stem je af met de cliënt en iedereen daaromheen: familieleden, mensen uit de buurt, collega's, vrijwilligers en andere zorgprofessionals

Wat voor een professional ben je?

Allereerst: een fijn persoon die oog heeft voor waar de wensen en behoeften van de cliënten liggen. Die de handen uit de mouwen weet te steken maar die tegelijkertijd grenzen weet aan te geven. Iemand die collegiaal is, mensen weet te enthousiasmeren en die goed kan organiseren. Iemand die durft te zeggen wanneer er iets beter kan en daar ideeën over heeft.

Tot slot is het voor ons belangrijk dat je minimaal in het bezit bent van een diploma SAW niveau 4 en dat je bereid bent om alle voorkomende diensten te werken. Ervaring met de doelgroep is een pré.

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei. Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

  • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
  • Mogelijkheden om met korting te sporten;
  • De mogelijkheid om verlof te sparen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%).

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Wil je meer weten?

Bel dan gerust met Marijke Scheper (Zorgmanager Nieuw Graswijk), telefoonnummer: 06 12 59 05 44.

Wil je meer weten over het sollicitatieproces dan kan je mailen naar recruitment@interzorg.nl

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.