Functioneel applicatiebeheerder

INTER-PSY is een erkende instelling voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Wij bieden psychische hulp in de vorm van diagnostiek en behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten. Onze zorg bieden wij vanuit multidisciplinaire teams. Ook heeft INTER-PSY specialistische teams zoals de FASD poli, Complexe Scheidingen en het Expertise team jonge kind waar specialistische zorg in de leeftijd van 0 tot 6 jaar wordt geboden. INTER-PSY is op zoek naar ambitieuze en ondernemende professionals met passie voor hun vak. Wij zoeken mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied en openstaan voor samenwerking en verandering.
Wij bestaan 12 jaar. Ons succes hebben we mede te danken aan onze enthousiaste medewerkers. INTER-PSY is gericht op innovatie, efficiëntie en het nemen van verantwoordelijkheid. Herken jij je zelf daarin? Dan pas jij misschien wel erg goed bij ons.

Kom dan onze ICT-afdeling in Groningen versterken als:

Functioneel applicatiebeheerder M/V
36 uur per week (1 FTE)

Wat ga je doen?

Als functioneel applicatiebeheerder sla je een brug tussen de bedrijfsprocessen en ICT en kan je wensen en vragen van gebruikers vertalen naar nieuwe mogelijkheden binnen de applicaties, hierin werk je samen met andere afdelingen zoals de boekhouding en personeelszaken. Je inventariseert en analyseert gebruikerswensen en vertaalt deze naar inrichtingsvoorstellen in onze applicaties naar nieuwe mogelijkheden. Je hebt oog voor procesoptimalisatie, voert de regie uit over het ontwerp en bouwt aan onze digitale omgevingen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van verschillende applicaties. Een greep uit onze applicaties die je beheert: SDB (personeelssysteem), Exact Globe (met name gebruikersbeheer), Medicore (patiëntendossier). Daarnaast speel je proactief in op het signaleren van verbeteringen, probeer je storingen in de applicaties te voorkomen en los je voorkomende storingen zo snel mogelijk op.

Herken jij jezelf hierin?

Je beschikt over de volgende functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau met een passende opleiding op het gebied van ICT of informatiemanagement;
 • Je bent analytisch goed onderlegd, waardoor je in staat bent om problemen snel te doorgronden;
 • Je bent oplossingsgericht, resultaatgericht en je hebt een proactieve en flexibele instelling;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Onderstaande functie-eisen zijn een pré:

 • Domeinkennis van de GGZ;
 • Kennis van SQL, Reporting Services en/of Power BI.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een fijne werkplek bij een informele organisatie met korte lijnen en leuke (sportieve) activiteiten. Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Inschaling conform cao GGZ, de exacte inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en (aantoonbare) werkervaring;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling bij PFZW, collectiviteitskortingen voor een zorgverzekering en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen;
 • Een informele sfeer en enthousiast betrokken collega’s.

Nadere informatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie uiterlijk 21 januari aanstaande naar .

Wil je meer weten over ons of over de functie? Neem dan contact op met de heer Wieger van der Wier (Hoofd ICT) via ons algemene telefoonnummer: 050 - 36 43 409 of via .