Organisatie- & Communicatietalent

Wil jij werken op een bruisende plek in het prachtige historisch pand de Kanselarij, in hartje Leeuwarden? Met een netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheden, die samen werken aan een mooiere toekomst? En ben je een organisatorisch en communicatief talent die houdt van afwisseling en veel dynamiek? Dan bieden wij wat je zoekt!

INNOVATIEPACT FRYSLÂN

Innovatiepact Fryslân (IPF) is hét economisch samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden, is op zoek naar versterking van het team. Onze nieuwe collega ondersteunt twee onderdelen: het Arbeidsmarktprogramma en EuropaPact Fryslân. Beide programma’s staan in de kinderschoenen, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief en inbreng. Bij IPF werken intrinsiek gedreven en enthousiaste professionals. Werkplezier, vertrouwen en een echte bijdrage leveren aan een mooiere wereld staan hoog in het vaandel.

WAAR GA JE PRECIES AAN BIJDRAGEN?

Het Arbeidsmarktprogramma gaat ervoor zorgen dat bedrijven in Friesland zichtbaarder worden voor talent, via een digitaal platform, events, talentontwikkeling en -uitwisseling. Hierbij is communicatie cruciaal. Dit is één van de onderdelen die jij gaat oppakken op strategisch en uitvoerend niveau. Je gaat ook aan de slag voor EuropaPact Fryslân: de brug tussen Friesland en Europa. Dit programma zet Friesland nóg beter op de kaart, om zo meer Europese samenwerking en regionale innovatieve oplossingen te realiseren. Voor dit programma ben je de steunpilaar die het overzicht kan bewaren voor het team van vijf collega’s.

Jij regelt, organiseert en communiceert als de beste. Je bent proactief en hebt aan één woord genoeg. Dankzij jou kunnen we alle ballen in de lucht houden en loopt alles op rolletjes. Je leest het al… we zijn op zoek naar een veelzijdig talent!

Aantal uur: 32-40
Standplaats: Leeuwarden
Aanbod: Natuurlijk bieden we je hiervoor een goed salaris en arbeidsvoorwaarden passend bij jouw ervaring en skills. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden daarbij veel werkplezier en gezellige momenten (community lunches, borrels, teamuitjes, etc.).

BEN JE NIEUWSGIERIG GEWORDEN & WIL JE MEER WETEN?

Stuur dan uiterlijk donderdag 8 september je CV en een korte motivatie naar Hendrikus Venema ()

Op donderdag 15 september vinden kennismakingsgesprekken plaats in ons Grand Café of bij mooi weer in de binnentuin van de Kanselarij. We willen je vragen hiermee rekening te houden. Wil je voor die tijd meer weten? Dan kun je contact opnemen met Hendrikus via +31 6 46 14 29 08.