Creatieve Communicatieprofessional

Zoveel te luisteren, zoveel te vertellen, zoveel te leren, zoveel te verbinden. Bij Hollandse Nieuwe doen we bizar veel moois, voor jou als communicatieprofessional is dat een regelrecht feestje. Elke dag weer. Ons team groeit, ons verhaal groeit, wil jij ons helpen met luisteren, vertellen, leren en verbinden?

Ben jij baas in online, creatief,
een vrolijke mouwenopstroper,
een maker, een deler, een nekuitsteker?

In ons prachtige pand tussen de Martinikerk en het Forum Groningen zitten we op je te wachten, met dus (serieus!) de allerleukste communicatiebaan van de wereld .
Zullen we kijken of we matchen?

Dit ga je doen

Samen met Marleen en Agnes vertaal je al dat moois naar communicatie.
Jouw focus is online (socials en website) en marketingcommunicatie.
Je bedenkt en voert uit, met veel ruimte en vrijheid (kom maar door met je ideeën).
Je creëert, produceert en publiceert content. Veel is online, maar we maken ook nog best vaak offline middelen, zoals boekjes, kaarten en spellen.
Je werkt samen met onze vormgever, fotograaf, websitebouwer en drukker.
En natuurlijk met ons hele team van consultants.

Waar het dan over gaat? O, heb je even? Korte versie: onze trajecten bij opdrachtgevers, onze events, netwerken, leergangen, instrumenten, projecten, ons team. En daar zit een hele wereld onder. Een wereld vol met mooie organisaties en interessante vraagstukken, met tientallen krachtige freelancers in ons zzp-netwerk, met expertisenetwerken, met boeiende gastdocenten en potentiële, leergierige professionals op het gebied van communicatie, hrm, leiderschap en veranderkunde, Je snapt het al: een hele wereld om mee en over te communiceren.

Natuurlijk ben je ook bij onze ProjectenParty’s, Strategiesessies, VeranderLabs, de bijeenkomsten van onze expertisenetwerken, onze workshops en onze lunches in ons inhouse café. En, als je een leesgek of sportfanaat bent, bij onze BookLovers en SportClub.

Jij bent

dus die baas in online, creatief, een vrolijke mouwenopstroper. Je houdt van maken en delen. Je bent niet bang om je nek uit te steken, durft te experimenteren. Je communicatieopleiding heb je afgerond. Een beetje ervaring is fijn, je hoeft nog niet alles te kunnen. Groeien doe je graag en je wilt leren van de communicatie- en marketingexperts in ons team.

Wij zijn

veranderaars.
Met hart & ziel.
Zo werken wij in communicatie, hrm, leiderschap en verandering (en vaak een combinatie daarvan). Als consultants en interimmers brengen wij onze opdrachtgevers altijd verder dan ze denken.
Meer lees je hier en hier.

Onze referenties

Iedereen die bij ons werkt, vind je hier. Je mag ons allemaal bellen of mailen om te vragen hoe het is om bij Hollandse Nieuwe te werken.

Hebben we een match?

We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 15 december 2022, in welke vorm dan ook! Je kunt hem sturen naar Aline of Agnes.
Als je meer informatie wilt over deze functies kun je het beste bellen, appen of mailen met Aline Bussemaker (06 –11167319 / ) of Agnes Nanninga (06 – 39393868 / ).