Baanbrekers: HR- en communicatieadviseurs

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan? En heb je zin om je talenten als hr- of communicatieprofessional in een maatwerktraject bij verschillende organisaties in te zetten, het verschil te maken met betekenisvol werk, te ontdekken en ervaren of er in jou een interimmer schuilt, of je een zzp’er bent of juist graag in loondienst werkt en van welk soort organisatie je blij wordt? Met de back-up vanuit een krachtig en ervaren team? Én wil je lekker in het noorden blijven? Dan is ons talentprogramma voor jongprofessionals, het Baanbrekersprogramma, iets voor jou! Weg keuzestress! ☺

Dit ga je doen

Tijdens het Baanbrekersprogramma krijg je de kans om je talenten verder uit te diepen en je door te ontwikkelen als hr- of communicatieprofessional. Je komt twee jaar bij ons in dienst (we beginnen met een jaarcontract, met de intentie om te verlengen voor het hele programma). Je voert in die twee jaar minimaal drie interim opdrachten uit voor verschillende organisaties in onze regio. Samen kijken we wat het beste bij jou past en wat jij graag wilt. Echt maatwerk dus. We zoeken pittige, relevante opdrachten voor je. De ene keer doe je een opdracht bij een zorginstelling, de andere keer bij een onderwijsorganisatie of in de publieke sector. Meestal duren de opdrachten 6 tot 9 maanden, soms korter. Daarbij krijg je back-up vanuit ons ervaren team.
Je bent welkom bij onze in house strategiesessies, expertisenetwerken, Projectenparty’s, Veranderlaboratoria, BookLoversclub, SportClub en nog veel meer. Je krijgt allerlei vormen van opleiding, training en begeleiding door onze ervaren consultants en zzp’ers uit ons netwerk. Je werkt in ieder geval een dag in de week vanuit ‘huis’. En ‘huis’ betekent in dit geval ons prachtige pand tussen de Martinikerk en het Forum Groningen. Daarnaast werk je mee aan een uitdagend, regionaal vraagstuk met je collegaBaanbrekers.

Jij bent

een positieve én talentvolle allround hr- of communicatieprofessional, een echte mouwenopstroper, met 6 maanden tot 3 jaar werkervaring. Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak op het gebied van hr of communicatie. Je kijkt vooruit en overziet het speelveld waarin jij je beweegt en initiatieven ontwikkelt. Bij ons heb je meerdere rollen waarbij jij je talenten inzet. Klinkt goed toch? ☺

Wij zijn

veranderaars.
Met hart & ziel.
Wij zijn een interim- en adviesbureau, wij werken in communicatie, hrm, leiderschap en verandering (en vaak een combinatie daarvan). Als consultants en interimmers brengen wij onze opdrachtgevers altijd verder dan ze denken. Meer lees je hier en hier. Je mag ons allemaal bellen of mailen om te vragen hoe het is om bij Hollandse Nieuwe te werken. Als je meer informatie wilt over deze vacature kun je het beste bellen met Aline (06 –46140168).

Hebben we een match?

Meld je dan aan voor de DagAanDeSlag op 1 maart 2024. Wij zetten de stoelen klaar. Zit jij op één daarvan? Na jouw aanmelding nemen we contact met je op zodat je je cv en (korte ;-)) motivatie naar ons kunt sturen. Daarna bellen we graag nog even met je, om vast samen verder te verkennen of het Baanbrekersprogramma bij je past!

Aanmelden