Medewerker Control en Managementinformatie

Vacaturenummer
v23.0272

Omvang
0,7 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Rechtenstudies

Ben jij financieel goed onderlegd en heb je passie voor het onderwijs? Ben je daarnaast goed in het opstellen van begrotingen en de coördinatie van inzetplanningen? Reageer dan op deze uitdagende en afwisselende functie!

Het Instituut voor Rechtenstudies, van de Hanzehogeschool Groningen, is op zoek naar een Medewerker Control en Managementinformatie.

Dit ga je doen


Je opereert hiërarchisch onder de manager bedrijfsvoering en werkt nauw samen met het managementteam (MT) en de planners van het instituut. Je bent het eerste aanspreekpunt voor hen met betrekking tot financiële zaken. Ook heb je een coördinerende rol in het team van planners. Kortom, je hebt een sleutelpositie in het organiseren en stroomlijnen van financiële processen en beleidsvoorbereiding. In deze hoedanigheid draag je verantwoordelijkheid voor diverse taken, waaronder het bijdragen aan de ontwikkeling van het financiële beleid van het instituut, het opstellen van (concept)begrotingen, het afstemmen van de (inzet)planning op de begroting, en het onderhouden van contact met de controller van de financiële afdeling van de Hanze met betrekking tot personele inzet en verplichtingen.

Als verantwoordelijke voor de inzetplanning, met name op schoolbreed niveau, zorg je voor juiste, tijdige en volledige informatie, en adviseer je het management over de realisatie en ruimte in de begroting. Als sparringpartner van de dean en de opleidingsmanagers ben je betrokken bij periodieke financiële besprekingen met de controller. Je bewaakt projectbudgetten, rapporteert hierover, en voert controle uit op projecten die door de school worden uitgevoerd. Daarnaast ben je belast met het doen van beleidsvoorstellen op het gebied van financiën.

In het kader van de planning- en control cyclus draag je bij aan het maken van de begroting en financiële rapportages, zoals prognoses. Je beoordeelt en accordeert inkoopaanvragen en facturen, waarbij je een integraal overzicht hebt van de kosten. Ook ondersteun je bij specifieke portefeuilles en zorg je hierbij voor een effectief samenspel tussen de school en de betrokken kenniscentra en Centres of Expertises. Je stuurt het indato-overleg aan, een schoolbreed overleg tussen opleidingsmanagers en planners over de inzet, en houdt overzichten bij van de uitputting van het budget en de beschikbare vacatureruimte.

Hier ga je werken


Het Instituut voor Rechtenstudies biedt een innovatief en praktijkgericht aanbod van opleidingen. Ruim 1600 studenten volgen de opleidingen HBO-Rechten (voltijd/ deeltijd), Sociaal Juridische Dienstverlening (voltijd/ deeltijd) of de Master Toegepast Recht. Ook zijn we verbonden aan het Marian van Os Centre of Expertise Ondernemen, waar onderzoek plaatsvindt in samenwerking met het onderwijs en het werkveld.

Dit vragen we van je


Je beschikt over creatief denkvermogen bij het opzetten van complexe planningen, bent sterk in probleemanalyse en oplossingsgericht denken. Je hebt gevoel voor de organisatie en werkt goed samen. In een snel veranderende omgeving kun je flexibel verschillende benaderingen en communicatiestijlen toepassen. Je hebt een resultaatgerichte en klantvriendelijke aanpak. Dat uit zich in: het efficiënt om kunnen gaan met vragen en klachten van docenten en management, het nemen van initiatief en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden Stressbestendigheid is jouw kracht; je kunt onder druk deadlines halen en bewaken. Wat vragen we nog meer?

- Een afgeronde hbo-opleiding of master op financieel/administratief gebied.
- Meer dan 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en diepgaande financiële kennis.
- Kan zelfstandig werken met geautomatiseerde systemen, bij voorkeur Indato en Excel.
- Ervaring met het opstellen van begrotingen en het analyseren van financiële gegevens.
- Kennis van en ervaring met (inzet)planningen.


Dit krijg je ervoor terug

Een baan bij de Hanzehogeschool Groningen betekent werken in een broedplaats van mensen die de wereld om ons heen mooier, gezonder en duurzamer willen maken. Hier ga je werken in een omgeving waar je écht de studenten ontmoet. Wat krijg je nog meer? - Een aanstelling voor 0,7 fte. Startdatum wat ons betreft zo spoedig mogelijk. - Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. - Salaris van minimaal € 3.152,- en maximaal € 5.019,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling en conform cao-hbo (schaal 10, medewerker processen en projecten D). - Een vakantie-uitkering van 8% en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 verlofdagen op jaarbasis, en daarnaast kun je gebruik maken van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren via onze Hanze PL Academy..

Nieuwsgierig naar meer?


Bel voor meer info met Tijn Oprins, Manager Bedrijfsvoering, telefoonnummer 050-595 7266.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken zijn op: maandag 18 december 2023.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. Gemaakte kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

14-12-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature