Functioneel beheerder

Vacaturenummer
v23.0269

Omvang
0,8-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Facilitair Bedrijf

Ben jij een gedreven en ambitieuze junior functioneel beheerder die graag wil groeien in een dynamische omgeving? Heb je een passie voor systemen en processen en ben je in staat om complexe uitdagingen aan te gaan? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Bij het Facilitair Bedrijf is een vacature ontstaan voor een Functioneel beheerder (0,8-1,0 fte).


Dit ga je doen


In deze rol ben jij de sleutelfiguur die verschillende afdelingen verbindt en de operationele en tactische aspecten van het bedrijf dichter bij elkaar brengt. Het doel is om ervoor te zorgen dat systemen optimaal functioneren en aansluiten bij de behoeften van de gebruikers en de organisatie als geheel. Hierbij adviseer je onze proceseigenaren bij het vertalen van processen naar applicaties, met een specifieke focus op planning, roostering en toetsing. Je zorgt dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt in de organisatie zodat je actief kan inspelen op wensen en wijzigingen en deze op een procesmatige manier kan omzetten naar concrete oplossingen.

Je onderhoudt een goede samenwerking met andere functioneel beheerders en technische teams om ervoor te zorgen dat de functionele en technische aspecten van systemen goed op elkaar zijn afgestemd. Om op de hoogte te blijven van je vakgebied, bezoek je regelmatig congressen op het gebied van IT en onderwijslogistiek. Ook neem je actief deel aan projecten van het stafbureau Informatisering die verband houden met deze deelgebieden.

Hier ga je werken


Binnen het Facilitair Bedrijf, een veelzijdige organisatie met ruim 200 medewerkers, maak je deel uit van het team Procesmanagement, dat bestaat uit acht gemotiveerde professionals. Je focus ligt op het continu verbeteren van verschillende processen, waaronder planning, facilitaire ondersteuning, parkeermanagement en ruimtemanagement, ten behoeve van onze 30.000 studenten en ongeveer 3000 medewerkers. Een grote en uitdagende omgeving dus!


Dit vragen we van jou


Als functioneel beheerder ben je niet alleen proactief en flexibel, maar ook zeer toegankelijk voor gebruikers, waardoor zij je moeiteloos kunnen benaderen. Je bent in staat om helder te communiceren met diverse belanghebbenden en fungeert als brug tussen gebruikers en technisch personeel. Daarnaast heb je het vermogen om gebruikersvragen te analyseren en tegelijkertijd structurele verbetermogelijkheden te herkennen. Wat breng je verder mee?

- Een relevante afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in Business, Management en IT, en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol.
- Uitgebreide technische kennis van diverse softwaretools en een grondig begrip van testprincipes, -methodologieën en -tools.
- Je bent in staat om snel problemen te identificeren en doeltreffende oplossingen te vinden,
- Gezien de dynamiek van de functie zijn flexibiliteit, resultaatgerichtheid en stressbestendigheid van essentieel belang om effectief om te gaan met verschillende uitdagingen en veranderende prioriteiten.


Dit krijg je ervoor terug

Een baan bij de Hanzehogeschool Groningen betekent werken in een broedplaats van mensen die de wereld om ons heen mooier, gezonder en duurzamer willen maken. Hier ga je werken in een omgeving waar je écht de studenten ontmoet. Wat krijg je nog meer? - Een aanstelling voor 4 of 5 dagen per week. Startdatum wat ons betreft zo spoedig mogelijk. - Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. - Salaris van minimaal € 3.152,- en maximaal € 4.582,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband en conform cao-hbo (schaal 9, medewerker processen en projecten C). - Een vakantie-uitkering van 8% en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 verlofdagen op jaarbasis, en daarnaast kun je gebruik maken van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren via onze Hanze PL Academy. .

Nieuwsgierig naar meer?


Bel voor meer info met Leo Siepel, Teamleider Procesmanagement, telefoonnummer 050-595 2372.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken zijn op: dinsdagmiddag 19 december 2023. Het tweede gesprek is op donderdag 21 of vrijdag 22 december 2023.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. Gemaakte kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

13-12-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature