Technisch beheerder/ research analist celbiologisch laboratorium

Vacaturenummer
v23.0268

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Kenniscentrum Biobased Economy

Heb jij een aantal jaren ervaring in celkweken en moleculair biologische technieken? En vind je het leuk om onderzoekers en studenten te begeleiden? Dan is dit dé baan voor jou!

Bij het Kenniscentrum Biobased Economy van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Technisch beheerder/ research analist celbiologisch laboratorium.

Dit ga je doen


Als technisch beheerder/research analist zorg je ervoor dat de verschillende benodigde assays lopen en beheer je de labruimtes, labvoorraden en apparatuur. Je ondersteunt (docent-)onderzoekers en studenten in de laboratoria. Je begeleidt studenten in hun ontwikkeling naar professionele onderzoekers en je lost in samenwerking met anderen technische problemen op.

Hier ga je werken


Je gaat werken binnen het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE), een van de kenniscentra van de Hanzehogeschool Groningen. Het kenniscentrum wil met onderzoek in de Life Sciences een positieve bijdrage leveren aan een duurzame en gezonde maatschappij. Het KCBBE werkt samen met bedrijven en instellingen aan vraagstukken die om nieuwe oplossingen en innovaties vragen. Het onderzoek draagt bij aan de kennisontwikkeling en toepassing in de beroepspraktijk en de maatschappij en leidt daarmee tot innovatie en (economische) ontwikkeling. Daarnaast levert het onderzoek nieuwe kennis en inzichten op voor ons onderwijs.

Binnen het Kenniscentrum Biobased Economy ligt de focus op het maken van biobased moleculen die bijdragen aan een gezonde en duurzame samenleving. Naast het op een duurzame en circulaire manier synthetiseren en produceren van deze moleculen met green chemistry, analyseren we ook de impact van deze moleculen op het milieu en de menselijke gezondheid.


Dit vragen we van jou


- Je hebt een afgeronde bachelor Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek.
- Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring in celkweken en moleculair biologische technieken (zoals kweken van humane cellijnen, heterologe genexpressie, flowcytometrie, Western blot, PCR, gebruik van de Illumina MISEQ).
- Je vindt het leuk om onderzoekers te ondersteunen en studenten te begeleiden.
- Je bent praktisch ingesteld.
- Je bent oplossingsgericht: je kunt bij technische problemen aan de apparatuur oorzaak en consequenties overzien en op basis daarvan oplossingen aanbrengen.
- Je kunt goed communiceren met allerlei verschillende mensen (verschillende opleidingsniveaus en specifieke kennis): instrueren en corrigeren.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Onderwijservaring is een pré.


Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden een ambitieuze onderzoeksomgeving waarin je samenwerkt met docent-onderzoekers en studenten. - We bieden een dienstverband van 0,8 fte; in overleg is uitbreiding met 0,2 fte voor aan onderwijs gerelateerde taken bespreekbaar. Startdatum is zo spoedig mogelijk. - Het betreft een functie waarvoor we in eerste instantie een jaarcontract bieden, met de mogelijkheid tot verlenging. - Salaris van minimaal € 3.152,- en maximaal € 4.582,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, conform cao hbo). - Een vakantie-uitkering van 8% en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 verlofdagen op jaarbasis, en daarnaast kun je gebruik maken van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren via onze Hanze PL Academy. .

Nieuwsgierig naar meer?


Wil je meer weten over deze baan? We vertellen je er graag over. Je kunt contact opnemen met docent-onderzoeker Lyndsay Drayer, via a.l.drayer@pl.hanze.nl of 050-595 4633. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- Gesprekken zijn op woensdag 20 december 2023.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werken bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

14-12-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature