Procesanalist

Vacaturenummer
v23.0262

Omvang
0,8-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Facilitair Bedrijf

Ben jij een kei in het behalen van resultaten en denk je altijd een stapje vooruit? Zoek jij steeds naar slimmere manieren om dingen te doen en hou je van out-of-the-box denken? Lees dan snel verder!

Bij het Facilitair Bedrijf is een vacature ontstaan voor een Procesanalist.

Dit ga je doen


Als Procesanalist krijg je de kans om deel uit te maken van ons dynamische team, waarbij jij je gaat specialiseren in het structureren van processen en het waarborgen van kwaliteit. Je wordt verantwoordelijk voor het identificeren van knelpunten, het ontwerpen van nieuwe processtromen en het vakkundig implementeren van verbeteringen. In deze rol zul je nauw samenwerken met de functioneel beheerders, waarbij je ook advies geeft aan proceseigenaren en hen ondersteunt bij het optimaliseren van processen en systemen. Bovendien werk je intensief samen met diverse interne stakeholders en externe partners om een efficiënte bedrijfsvoering te garanderen.

Hier ga je werken


Binnen het Facilitair Bedrijf, een veelzijdige organisatie met ruim 200 medewerkers, maak je deel uit van het team procesmanagement, dat bestaat uit acht gemotiveerde professionals. Je focus ligt op het continu verbeteren van verschillende processen binnen de deelgebieden, waaronder planning, facilitaire ondersteuning, parkeermanagement en ruimtemanagement, ten behoeve van onze 30.000 studenten en ongeveer 3000 medewerkers.
Een grote en uitdagende omgeving dus!Dit vragen we van jou


Met jouw analytische vaardigheden weet je als geen ander complexe problemen in kaart te brengen. Je onderscheidt hoofd- en bijzaken gemakkelijk en je ziet snel logische verbanden. Ook het ontwikkelen van oplossingen past goed in jouw straatje. De informatie die je communiceert, is vaak complex, maar gelukkig weet jij altijd een heldere vertaling te maken naar jouw doelgroep. Je hebt affiniteit met Lean-principes. Wat vragen we verder?

- Een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in Bedrijfskunde, Business Process Management of een vergelijkbare richting.
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring binnen een complexe (onderwijs)organisatie.
- Kennis van informatie- en procesanalysemethoden en -technieken.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Dit krijg je ervoor terug

Een baan bij de Hanzehogeschool Groningen betekent werken in een broedplaats van mensen die de wereld om ons heen mooier, gezonder en duurzamer willen maken. Hier ga je werken in een omgeving waar je écht de studenten ontmoet. Wat krijg je nog meer? - Een aanstelling voor 4 of 5 dagen per week. Startdatum wat ons betreft zo spoedig mogelijk. - Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. - Een bruto maandsalaris startend bij € 3.152,- tot maximaal € 5.019,- bij een fulltime aanstelling en conform cao-hbo (schaal 10, medewerker processen en projecten D). - Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8% en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 vakantiedagen en daarnaast kun je gebruik maken van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De mogelijkheid je voortdurend te professionaliseren via onze Hanze PL Academy. .

Nieuwsgierig naar meer?


Bel voor meer info met Leo Siepel, Teamleider Procesmanagement, telefoonnummer 050-595 2372.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken zijn op: donderdag 14 december 2023.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. Gemaakte kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

10-12-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature