Allround Medewerker (Facilitair) Service

Vacaturenummer
v23.0261

Omvang
0,8-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Facilitair Bedrijf

Wil jij graag met mensen werken in een dynamische omgeving zodat geen week hetzelfde is? Ben jij flexibel qua werktijden, veelzijdig en vind je het vanzelfsprekend om gastvrij, dienstverlenend en representatief te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Facilitair Bedrijf, afdeling Uitvoering, zoekt meerdere nieuwe collega’s in de rol van Allround Medewerker (Facilitair) Service (0,8-1,0 fte).

Dit ga je doen


Als facilitair medewerker heb jij dagelijks contact met onze gebruikers. Jij bent het eerste aanspreekpunt en staat iedereen vriendelijk te woord. Als duizendpoot houd jij je bezig met alles op het facilitair vlak. Dit kunnen administratieve taken zijn zoals het invoeren en behandelen van wensen, informatie en storingen en klachten. Maar ook balietaken kunnen voorkomen zoals uitgifte, inname en registratie van middelen en de postverzorging. Je werkt mee aan reparaties en onderhoudswerkzaamheden, beheert apparaten, materialen en systemen, of schakelt hierbij derden in. Je ziet toe op de (brand)veiligheid in en om de gebouwen en ondersteunt bij interne verhuizingen. Daar waar nodig schakel je externe leveranciers in en coördineert deze. Je zorgt dat afnemers tijdig en juist geïnformeerd worden. Je haalt informatie en wensen op bij de klant en vertaalt dit naar concrete oplossingen of zet de complexe vragen door naar de coördinator. Je draagt ons beleid uit en bent in staat onze regelingen en procedures uit te leggen. Ook ben je verantwoordelijk voor de voortgangs- en afhandelingsbewaking en het onderhouden van het klantcontact.

Je zorgt voor orde en veiligheid binnen en buiten het gebouw. Het reilen en zeilen op de werkvloer is jouw verantwoordelijkheid wat betekent dat jij een omgeving creëert waar het onderwijs en onderzoek optimaal kan plaatsvinden. Ook zorg je voor een prettige werkomgeving voor alle externe partijen. Met jouw proactieve houding worden knelpunten tijdig gesignaleerd, opgelost en teruggekoppeld. Je bent niet alleen vraagbaak voor je klant maar verwerkt en bewaakt ook 2e en 3e lijns verzoeken. Verder stem je vraag en aanbod op elkaar af, ontzorg je onze gebruikers en neem je ze zoveel mogelijk werk uit handen. Hierbij zie je kansen voor ontwikkeling, weet je wat onze gebruikers nodig hebben en spreek je de juiste taal. Je levert een actieve bijdrage aan de BHV-organisatie en hebt oog voor veiligheid binnen de Hanzehogeschool.

Hier ga je werken


Het Facilitair Bedrijf (FB), onderdeel van de Hanzehogeschool, is een veelzijdig organisatieonderdeel met ruim 200 medewerkers. De dienstverlening van FB-Uitvoering is per vestiging/locatie opgezet en verdeeld over de volgende clusters: Energie, Kunsten, Healthy Ageing en Ondernemerschap en bestaat uit ca 100 medewerkers. Onze teams vallen hiërarchisch onder de locatiemanagers, en worden aangestuurd door de locatie-coördinatoren.


Dit vragen we van jou


Je bent representatief, gedreven en gastvrij en zorgt dat iedereen zich welkom voelt. Je opereert graag zelfstandig, maakt makkelijk keuzes en plant eigen werkzaamheden. Naast dat je snel schakelt, ben je positief ingesteld en in staat procesgericht te denken en handelen. Daarnaast ben je handig, proactief en ondernemend. Voor jou is het geen probleem dat we werken met wisselende roosters en dat je op verschillende locaties ingezet kan worden. Ook ben je flexibel als het gaat om werken in de avond- en weekenden. Wat vragen we verder?

- Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau en enige facilitaire ervaring.
- Een geldig diploma Bedrijfshulpverlening en Ploegleider of bereid dit op korte termijn te halen.
- Uitstekende sociale vaardigheden en een dienstverlenende instelling.
- Digitaal vaardig, kunnen werken met MS Office en TOPdesk of maakt je dit snel eigen.
- In staat mensen zowel in het Nederlands als Engels goed te woord te staan.


Dit krijg je ervoor terug

We zijn betrokken en verbonden met de wereld én met elkaar. We zien elkaar en stimuleren studenten én medewerkers om hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en in te zetten. Dat doe je in een werkomgeving met veel zelfstandigheid, ontwikkelkansen, inspirerende collega’s en intensieve contacten met het werkveld. Wat krijg je nog meer? - Een jaarcontract en de mogelijkheid tot verlenging. We hebben ruimte voor 4 fte. - Een salaris van minimaal € 2.355,- en maximaal € 3.309,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling en conform cao-hbo (schaal 6, medewerker Service A). - Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. - Daarnaast kun je gebruik maken van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren via onze Hanze PL Academy. - Startdatum is in overleg en wat ons betreft zo spoedig mogelijk. .

Nieuwsgierig naar meer?


Bel voor meer informatie naar Niels Everts, via 06-18 98 79 83 of Toine Embregts via 06-82 08 03 93.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De gesprekken zijn op: vrijdag 8 december 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

03-12-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature