Medewerker stagebureau en afstudeerfase

Vacaturenummer
v23.0259

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Gezondheidsstudies

Het stagebureau van de opleiding Logopedie is op zoek naar een Medewerker stagebureau en afstudeerfase.


Dit ga je doen


Medewerker stagebureau en afstudeerfase ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het stagebureau. Je bent het centrale aanspreekpunt voor studenten, stageverleners en docenten. Daarnaast ondersteun je bij diverse projecten en opleidingsactiviteiten buiten het stagebureau.

De belangrijkste taken van je werk zijn:

Ondersteuning: Je bent het aanspreekpunt voor studenten, waarbij je hen helpt bij organisatorische en logistieke uitdagingen in hun stage- en afstudeertraject. Je bent er om hen te begeleiden en te adviseren, en om hen te helpen bij eventuele obstakels die ze tegenkomen. Daarnaast ondersteun je de afstudeercoördinator bij het afstudeerproces en de afstudeerpresentaties.

Samenwerking en netwerken: Je werkt nauw samen met de stagecoördinatoren, de afstudeercoördinatoren en de ondersteuners van de opleiding. Je notuleert bij vergaderingen. Je draagt bij aan de in- en externe communicatie en biedt ondersteuning bij het introductieprogramma en informatieavonden. Je coördineert bij het verwerven van stageplekken en voert taken uit om de stageplekken te toetsen aan de gestelde kwaliteitskaders.

Functioneel beheer: Als Functioneel beheerder OnStage zorg je ervoor dat dit platform soepel werkt en beschikbaar is voor studenten. Je coacht gebruikers en biedt directe ondersteuning. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor studenten en docenten voor Osiris en houd je Blackboard bij.

Beleidsuitvoering en optimalisatie: Naast deze kerntaak draag je in bredere zin bij aan de vertaling van ons schoolbeleid naar praktische uitvoeringsregelingen. Je doet verbetervoorstellen voor de optimalisatie van het stagebeleid en implementatie daarvan.

Deze rol biedt de mogelijkheid om impact te maken op het onderwijs en de loopbaan van studenten. Terwijl je samenwerkt met een betrokken team in en dynamische omgeving. Word onderdeel van ons team en help studenten hun volledige potentieel te bereiken!

Hier ga je werken


De opleiding Logopedie is een van de zeven bacheloropleidingen binnen de Academie voor Gezondheidsstudies. De medewerker Stagebureau en afstudeerfase valt hiërarchisch onder de verantwoordelijkheid van de opleidingsmanager en maakt deel uit van het stageteam en de afstudeerfase. Je werkt samen binnen het ondersteunend team van de opleiding waarbij je eventueel taken van elkaar kan overnemen.

Dit ben jij


Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding en werkervaring in een administratief ondersteunende functie. Je hebt natuurlijk affiniteit met studenten. Je weet hoofdzaken goed te onderscheiden van bijzaken en kunt adequaat reageren bij onverwachte en complexe situaties. Je kunt goed plannen en organiseren, bent punctueel en gaat integer om met vertrouwelijke gegevens. Je werkt zelfstandig en doelgericht, en kunt goed samenwerken.
Je kunt goed omgaan met pieken en weet een goede balans te vinden tussen kwaliteit en relativeren. Je hebt een warm zakelijke aanpak als het gaat om omgaan met de verschillende belanghebbenden waarmee je samenwerkt.

Verder heb je bij voorkeur:
- Ervaring in een vergelijkbare rol binnen het onderwijs.
- Kennis van relevante regelingen en procedures.
- Kennis en inzicht in de relevante processen en systemen binnen het onderwijs.

Dit krijg je ervoor terug

- Een dienstverband van 0,8 fte, startdatum is zo spoedig mogelijk. - Het betreft een structurele functie waarbij we in eerste instantie een jaarcontract bieden. - Een salaris van minimaal € 3.018,- en maximaal € 4.085,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (conform schaal 8 cao hbo). - Een vakantie-uitkering van 8% en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 verlofdagen op jaarbasis, en daarnaast kun je gebruik maken van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren via onze Hanze PL Academy..

Nieuwsgierig naar meer?


Ben je nieuwsgierig geworden? Informatie over deze functie kun je inwinnen bij Arend Hazekamp, opleidingsmanager, tel. 050-595 2968.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- Gesprekken zijn op woensdag 20 december 2023.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werken bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

12-12-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature