Opleidingscoördinator HanzePro

Vacaturenummer
v23.0254

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Future Environments

Heb jij organisatietalent, uitstekende communicatie skills en een enorm gevoel voor gastvrijheid? Wil jij graag de spil zijn voor onze HanzePro opleidingen en onze cursisten, docenten en collega’s n optimaal ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het Instituut voor Future Environments, van de Hanzehogeschool Groningen, is een vacature ontstaan voor een Opleidingscoördinator HanzePro.

Dit ga je doen


Als opleidingscoördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van onze HanzePro opleidingen en cursussen. Je zorgt voor een soepele uitvoering van opleidingsactiviteiten door te zorgen voor een effectieve planning en coördinatie van diverse aspecten van het opleidingsprogramma. Wat zijn je verdere taken?

- Het waarborgen van een effectieve planning en organisatie, waaronder de (financiële) administratie, en een optimaal verloop van cursussen en opleidingen voor professionals. Daarbij streef je naar een hoge klanttevredenheid bij cursisten, docenten en opdrachtgevers.
- Ondersteunen van de productmanagers bij het ontwikkelen en vormgeven van opleidingsprogramma’s voor open-inschrijvingen en bij het schrijven van offertes. In overleg met de productmanager, de toezegging uit de offerte vertalen naar de praktijk.
- Aanspreekpunt voor cursisten en docenten en hen welkom heten tijdens lesdagen. Zorgdragen voor een soepel verloop van de cursusdag en de productmanager waar nodig over de voortgang en bijzonderheden informeren.
- Op de hoogte zijn van het lopende portfolio en de te hanteren werkwijze binnen Hanzehogeschool, zodat adequaat gereageerd kan worden op voorkomende vragen en/of problemen.
- Voert wervingsactiviteiten uit om het aanbod breder bekend te maken, deelnemers tijdens open dagen voor te lichten en telefonisch inlichtingen te verstrekken aan geïnteresseerden.
- Samen met de collega opleidingscoördinatoren HanzePro zorg je dat alle interne processen efficiënt worden uitgevoerd en bijdragen aan het succes van de opleidingsactiviteiten.
- Verantwoordelijk voor specifieke bedrijfsvoeringstaken waaronder de marketing- en communicatieactiviteiten. Werkt samen met een collega aan de uitvoering van het marketing- en communicatieplan.

Hier ga je werken


Je gaat werken voor en vanuit het Institute of Future Environments en bent onderdeel van het team HanzePro. Binnen ons instituut worden opleidingen en cursussen ontwikkeld en aangeboden aan professionals onder de naam HanzePro. De opleidingscoördinator wordt functioneel aangestuurd door de productmanagers HanzePro en valt hiërarchisch onder de opleidingsmanager.


Dit vragen we van jou


Als ervaren coördinator heb je al de nodige ervaring opgedaan in soortgelijke functies. Je hebt uitstekende digitale skills en ervaring in het werken met diverse programma’s. Naast dat je communicatief sterk bent, kun je ook effectief schrijven. Je hebt commercieel inzicht en vaardigheden op het gebied van projectmanagement. Verder heb je:

- Minimaal een afgeronde hbo-opleiding en ervaring in een soortgelijke functie.
- Affiniteit met onderwijs en ervaring in het coördineren van educatieve initiatieven.
- Bekendheid met de regio Groningen en affiniteit met de aardbevingsproblematiek, facility management, architectuur en de gebouwde omgeving.
- Sterke analytische vaardigheden en in staat effectief te werken in een multidisciplinair team.


Dit krijg je ervoor terug

We zijn betrokken en verbonden met de wereld én met elkaar. We zien elkaar en stimuleren studenten én medewerkers om hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en in te zetten. Dat doe je in een werkomgeving met veel zelfstandigheid, ontwikkelkansen, inspirerende collega’s en intensieve contacten met het werkveld. Wat krijg je nog meer? - Een tijdelijk contract van 0,8 fte tot 1-1-2025. Datum in dienst zo spoedig mogelijk. - Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.152,- en maximaal € 4.582,- bij een fulltime dienstverband en conform cao-hbo (schaal 9, medewerker processen en projecten c). - Een vakantie-uitkering van 8% en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 verlofdagen op jaarbasis, en daarnaast kun je gebruik maken van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren via onze Hanze PL Academy. .

Nieuwsgierig naar meer?


Neem dan contact op met Linda van der Laan-Mom, opleidingscoördinator HanzePro, telefoonnummer 050-595 3028. Ze is bereikbaar op maandagochtend, dinsdag en vrijdag.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De gesprekken zijn op: dinsdag 5 december 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij verzoeken nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren, de kosten hiervoor worden vergoed door de Hanzehogeschool.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

26-11-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature