Communicatiemedewerker Onderzoek

Vacaturenummer
v23.0252

Omvang
0,8-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Centre of Expertise Ondernemen

Ben jij een proactieve en zelfstandige communicatieprofessional die wil bijdragen aan onderwijs en onderzoek op het gebied van Human Capital en Digitalisering? Ben jij ervaren in het creëren van on- en offline content, heb jij oog voor detail en hou je altijd overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het Centre of Expertise Ondernemen zoeken we een efficiënte en creatieve Communicatiemedewerker Onderzoek.

Dit ga je doen


In deze veelzijdige, dynamische functie lever je een belangrijke bijdrage in het uitdragen van de impact die we vanuit het Centre of Expertise Ondernemen maken met praktijkgericht onderzoek, o.a. op het gebied van Human Capital en Digitalisering. Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?
- Het opstellen en uitvoeren van doelgerichte communicatieplannen en strategische contentkalenders voor diverse projecten;
- Actieve deelname aan diverse overleggen met zowel interne als externe belanghebbenden, waarbij je frisse inzichten omzet in concrete en realistische communicatieacties;
- Het creëren van boeiende content voor onze website en diverse social mediakanalen;
- Het opstellen van krachtige teksten die de (tussentijdse) resultaten van projecten en onderzoek belichten;
- Het delen van de indrukwekkende project- en onderzoeksresultaten binnen onze interne en externe kennisnetwerken;
- Actieve betrokkenheid bij het bedenken, vormgeven en organiseren van opvallende evenementen en boeiende bijeenkomsten;
- Het krachtig promoten van deze evenementen en bijeenkomsten;
- Het schrijven van aansprekende persberichten;
- De ontwikkeling van diverse communicatiemiddelen, waaronder publicaties en boeiende video's, om de impact van ons praktijkgericht onderzoek overtuigend in beeld te brengen.

Hier ga je werken


Het Centre of Expertise Ondernemen richt zich op multidisciplinair onderzoek, het ontwikkelen van ondernemend talent en het stimuleren van jong ondernemerschap. Hieraan zijn 10 lectoraten gekoppeld. Je werkzaamheden zullen vooral liggen binnen het lectoraat Human Capital en het lectoraat Digitale Transformatie. De focus binnen het lectoraat Human Capital ligt op Human Capital, Regionale Arbeidsmarkt en Arbeidsparticipatie. Bij het lectoraat Digitale Transformatie gaat het voornamelijk over de onderwerpen New Business en ICT, Digital Health en User-Centered Design.

Binnen de lectoraten werk je veel samen met projectondersteuners, lectoren, onderzoekers en projectleiders. Ook stem je regelmatig je activiteiten af met de andere communicatiemedewerkers van het Centre of Expertise Ondernemen zodat onze communicatie uitingen op elkaar aansluiten en we onszelf optimaal kunnen profileren.


Dit vragen we van jou


Wij zoeken een proactieve teamspeler met uitstekende organisatorische vaardigheden en een vlotte communicatiestijl. Je bent in staat de kracht van ons praktijkgericht onderzoek op het gebied van Human Capital en Digitale Transformatie naar voren te brengen. Jouw communicatie is helder, zonder fouten, en je hebt een uitgebreide beheersing van het Nederlands. Je kunt niet alleen met het grote publiek communiceren, maar ook met deskundige professionals. Bovendien ben je goed in het strategisch inzetten van social media. Verder heb je:
- Minimaal hbo werk- en denkniveau.
- Een achtergrond in communicatie/marketing of je hebt aantoonbare kennis en ervaring in onderzoek en communicatie.
- Het vermogen om zelfstandig teksten te produceren en te redigeren. Dit is cruciaal om onze onderzoekers te ontlasten.


Dit krijg je ervoor terug

Je krijgt een plek binnen ons enthousiaste en energieke team en een werkplek op één van de meest bruisende locaties van Noord-Nederland! Klinkt dit als jouw volgende stap? We kijken uit naar jouw sollicitatie! - Een dienstverband van 0,8-1,0 fte. Startdatum zo spoedig mogelijk. - Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. - Een bruto maandsalaris variërend tussen € 3.152,- en € 4.582,- bij een fulltime aanstelling en conform cao-hbo (schaal 9, medewerker processen en projecten C). - Een vakantie-uitkering van 8% en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 verlofdagen op jaarbasis, en daarnaast kun je gebruik maken van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren via onze Hanze PL Academy. .

Nieuwsgierig naar meer?


Neem dan contact op met Ellen Hovenkamp, programmamanager Centre of Expertise Ondernemen via 050-595 2131.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: dinsdag 12 december 2023.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werken bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

03-12-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature