Hoofdvakdocent Gitaar Jazz

Vacaturenummer
v23.0247

Omvang
0,2 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Prins Claus Conservatorium

Als ondernemende uitvoerende musicus en muziekdocent inspireer je anderen, je ontroert en motiveert. Je voelt je thuis in een internationale leeromgeving met studenten uit alle hoeken van de wereld. Voel jij je aangesproeken? Lees dan snel verder!

Voor het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen zoeken we een Hoofdvakdocent Gitaar Jazz.

Dit ga je doen


Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het onderwijsleerproces van de studenten in de afdeling Jazz (Bachelor en Master). Je verzorgt hoofdvaklessen op het hoogste niveau in zowel Nederlands als Engels. Je enthousiasmeert en motiveert studenten, ook als het gaat om het toepassen van muziektechnologie. Naast het individueel begeleiden van studenten, ben je ook goed in het begeleiden van groepen, je geeft namelijk ook ensemble les. Samen met je collega-docenten bouw je het onderwijs verder uit. Als opleider inspireer je onze studenten door het beste uit zichzelf te halen en hen te coachen naar persoonlijke en muzikale zelfstandigheid.

Voor meer informatie over het Prins Claus Conservatorium en de opleiding Jazz verwijzen we je graag naar onze website.

Hier ga je werken


Het Prins Claus Conservatorium is geworteld in het Noorden en is één van de negen Nederlandse conservatoria. Het heeft een actieve maatschappelijke en internationale oriëntatie en werkt samen met tal van regionale partners. De school is verbonden aan het Kenniscentrum Kunst en Samenleving. We zijn gevestigd in de bruisende en muzikale stad Groningen.

Bij het Prins Claus Conservatorium ontwikkelen talentvolle studenten zich tot musici als makers in de samenleving: ondernemende muziekprofessionals die nieuwsgierig zijn naar de wereld om zich heen en daarin het verschil willen maken. Studenten komen binnen met een idee en ontwikkelen dat via een eigen leerroute. In diverse contexten verzamelen ze kennis en ervaring die bij elkaar komen in een persoonlijk beroepsprofiel.

Dit vragen we van jou


Voor de functie van docent zoeken we iemand met ruime ervaring in de beroepspraktijk als uitvoerend gitarist en beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

- Een relevante conservatoriumopleiding. Een master en een PhD is een pre
- Ruime ervaring in de beroepspraktijk als uitvoerend musicus/gitarist
- in het bezit van een pedagogische didactische aantekening of de bereidheid dit te halen
- Kennis van en ervaring met de nieuwste muziektechnologie is een pré
- Vaardig op het gebied van het begeleiden en coachen van studenten, zowel individueel als in groepsverband en in het ondersteunen van studenten bij kennisverwerving en professioneel handelen
- Creatief en innovatief op het gebied van het ontwikkelen van activerende opdrachten, lesmateriaal en toetsmateriaal
- Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Engelse taal, voor buitenlandse kandidaten is bereidheid tot het leren van de Nederlandse taal gewenst
- regionale verbinding met zowel het professionele als het amateurcircuit of bereid zijn je hierin verder te ontwikkelen.


Dit krijg je ervoor terug

Je krijgt een plek binnen ons enthousiaste en energieke team Informatiespecialisten Onderwijs, en een werkplek op één van de meest bruisende locaties van Noord-Nederland! - We bieden een dienstverband van 0,2 fte. Startdatum is 1 februari 2024. - Het betreft een structurele functie waarbij we in eerste instantie een jaarcontract bieden. - Salaris van minimaal € 3.896,- en maximaal € 5.936,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, conform cao hbo). - 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 verlofdagen op jaarbasis, mogelijkheid tot inzet van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De Hanzehogeschool stimuleert medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren, onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Nieuwsgierig naar meer?


Wil je meer weten over deze baan? We vertellen je er graag over. Neem voor vragen contact op met Jan-Gerd Krüger, opleidingsmanager afdeling Jazz, tel. 050-595 1332 of per email: j.kruger@pl.hanze.nl

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- Gesprekken zijn op: dinsdag 12 december 2023. Het geven van een proefles kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werken bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

26-11-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature