Manager Onderwijs & Onderzoek Technische Bedrijfskunde

Vacaturenummer
v23.0187

Omvang
0,8-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Engineering

Het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen zoekt een Manager Onderwijs & Onderzoek Technische Bedrijfskunde (0,8-1,0 fte).

Wil jij leiding geven aan een gedreven team van docent-onderzoekers dat zich dagelijks inzet voor het opleiden van de engineer van morgen en die invulling geven aan het praktijkgericht onderzoek? Kun jij de verbinding leggen met de ontwikkelingen in het werkveld en vanuit een breed beeld op het domein Engineering een vertaling maken naar het team Technische Bedrijfskunde?
Dan is deze functie echt iets voor jou en maken we graag kennis met je!Dit ga je doen


Als Manager Onderwijs & Onderzoek Technische Bedrijfskunde ben je verantwoordelijk voor de opleiding en het team Technische Bedrijfskunde, waarin je een goede balans houdt tussen innovatie, kwaliteit, goed draaiende processen en werkplezier. Het team bestaat uit circa 30 ambitieuze en diverse medewerkers, die samen een dynamisch en zelfstandig team vormen. Je bent lid van het Management Team Engineering en geef je samen met het MT sturing aan de veranderopgave waar ons instituut voor staat. Je vertaalt de kansen en uitdagingen in het domein Engineering naar een soepel lopende en hoog gewaardeerde opleiding, waarbij contractactiviteiten en onderzoek een integraal onderdeel zijn van het portfolio.

Hier ga je werken


Het Instituut voor Engineering leidt professionals op voor een nationaal en internationaal werkveld met grote impact op maatschappelijke vraagstukken. De digitale transformatie en de ontwikkeling van de Smart Industry heeft impact op alle aspecten van Engineering. De energietransitie en energieschaarste raakt alle producerende bedrijven en vraagt om innovatieve oplossingen. Circulariteit leidt tot de ontwikkeling en het gebruik van duurzame grondstoffen en materialen met nieuwe toepassingsmogelijkheden. Er is een grote behoefte aan nieuw personeel en werknemers in de techniek moeten voortdurend opgeleid worden in nieuwe technologieën. Tegelijkertijd loopt de instroom van studenten terug. Dit speelveld vraagt om alternatieve oplossingen en innovaties. Het Instituut voor Engineering wil haar onderwijs continu verbeteren, zodat snel en flexibel ingespeeld kan worden op al deze ontwikkelingen en zo nationale en internationale aantrekkingskracht te houden voor gemotiveerde en ambitieuze studenten en werknemers.


Dit vragen we van jou


Je hebt een voor deze functie relevante afgeronde master. Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in een complexe, veranderende organisatie. Je beheerst diverse stijlen van leidinggeven, je kunt goed inspelen op wat de situatie vraagt. We zoeken iemand die empathisch is en tevens van aanpakken houdt, besluitvaardig met goed oog voor draagvlak. Je staat dicht bij het team en bent in staat om de positie en het verhaal van de opleiding vakkundig te vertegenwoordigen in het instituut en het werkveld. Je bent standvastig in de koers vanuit een duidelijke visie op didactiek en praktijkgericht onderzoek, passend bij de vraagstukken waar de opleiding voor staat.


Dit krijg je ervoor terug

We bieden je een mooie, afwisselende functie waarin ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Wij zijn een vitale leergemeenschap voor zowel medewerkers als studenten. - We bieden een dienstverband van minimaal 0,8 fte, startdatum is zo spoedig mogelijk. - Het betreft een structurele functie waarbij we in eerste instantie een jaarcontract bieden. - Salaris van minimaal € 5.492,- en maximaal € 6.997,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 13, conform cao hbo). - 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 verlofdagen op jaarbasis, mogelijkheid tot inzet van duurzame inzetbaarheidsuren en thuiswerkfaciliteiten. - De Hanzehogeschool stimuleert medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren, onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carine Joosse, dean Instituut voor Engineering via 06-10182473.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: woensdag 11 oktober 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Een assessment kan deel uit maken van de procedure.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

01-10-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature