Manager Bedrijfsvoering Instituut voor Rechtenstudies

Vacaturenummer
v23.0112

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Rechtenstudies

Ben je een ervaren en coachende manager met een duidelijke visie op bedrijfsvoering? Wil je het elke dag weer beter doen en vind je het leuk om in een dynamische en complexe onderwijsomgeving te werken? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Het Instituut voor Rechtenstudies, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, zoekt een Manager Bedrijfsvoering (0,8 fte).

Wat ga je doen?


Als manager bedrijfsvoering heb je een belangrijke dubbelfunctie. Enerzijds ben je leidinggevende van het onderwijsondersteunende team en daarnaast speel je een essentiële rol bij het opzetten en optimaliseren van onze bedrijfsprocessen zodat deze efficiënt en effectief functioneren binnen ons onderwijs en de diverse beleidsterreinen. Als manager motiveer en faciliteer je het team en draag je zorg voor een goede HR-cyclus. Hierbij heb je oog voor de individuele groei en ontwikkeling van elke medewerker. Verdere taken zijn onder andere:
- Voorstellen doen ter verbetering van onderwijsondersteunende en logistieke processen, procedures en systemen, en indien nodig de regie nemen.
- Verbinden en implementeren van bedrijf- en informatisering processen op Hanze-niveau.
- Oppakken van instituut overstijgende taken en fungeren als contactpersoon voor diverse stafbureaus met betrekking tot dienstverlening.
- Beheren van instituut brede portefeuilles zoals kwaliteitszorg, facilitair/huisvesting en ICT.
- Ondersteunen en adviseren bij het opstellen van beleidsplannen en rapportages.

Het onderwijsondersteunende team bestaat uit 18 medewerkers. Dit team ondersteunt o.a. de dean en de opleidingsmanagers, de processen rondom toelating, studievoortgang, stage en afstuderen, planning & roostering, blended onderwijs en kwaliteitszorg. Als manager bedrijfsvoering werk je onder verantwoordelijkheid van de dean en maak je deel uit van het managementteam (MT). Het huidige MT bestaat verder uit drie opleidingsmanagers en de dean, die ieder één of meer instituut brede beleidsonderwerpen in portefeuille hebben.


Wie ben je?


Je hebt een coachende en verbindende leiderschapsstijl en hanteert een transparante werkwijze. Met jouw duidelijke visie op de aansturing van de bedrijfsvoering en de rol van het team, weet je de strategische plannen van zowel het instituut als de hogeschool optimaal te integreren. Je hebt een heldere communicatiestijl, bent reflectief en een stevige gesprekspartner op zowel strategisch als tactisch niveau. Bovendien heb je een diepgaand inzicht in de bestuurlijke, organisatorische en functionele verhoudingen, wat je helpt om de juiste beslissingen te nemen en effectieve samenwerking te bevorderen.

Wat vragen we?


- Academisch werk- en denkniveau.
- Aantoonbare (leidinggevende) ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur met kennis van onderwijsprocessen en bijbehorende systemen, procedures en werkwijzen.
- Ervaring met procesoptimalisatie (bij voorkeur ervaring met LEAN).

Waar ga je werken?


Het Instituut voor Rechtenstudies biedt de opleidingen HBO-Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening, zowel in voltijd als deeltijd en de Master Toegepast Recht. Ons instituut is tevens verbonden aan het Center of Expertise Ondernemen.

Wat we bieden?


We bieden een mooie, afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng. Wil jij werken in een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!


Arbeidsvoorwaarden

- Het betreft een structurele functie waarbij we starten met een jaarcontract. Startdatum is zo spoedig mogelijk. - Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 4.508,- en maximaal € 6.064,- bij een fulltime dienstverband en conform cao-hbo (schaal 12, manager C). - Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Suzanne van der Woude, dean Instituut voor Rechtenstudies via 050-595 7253.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 27 juni 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

21-06-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature