Productmanager Instituut voor Engineering

Vacaturenummer
v23.0099

Omvang
0,8-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Engineering

Ons Instituut voor Engineering is op zoek naar een Productmanager (0,8-1,0 fte).

Ben jij een kwartiermaker? En vind je het leuk om verschillende processen in de steigers te zetten en commerciële werkzaamheden te verrichten in een kennisinstelling? Dan is dit echt een functie voor jou!


Wat ga je doen?


In de rol van productmanager heb je een veelzijdig takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, het in de markt zetten, coördineren, (laten)uitvoeren en nazorg van contractactiviteiten. Ook het optimaliseren van back-officeprocessen hoort bij je takenpakket en je bent daarin in eerste instantie een kwartiermaker. Je zorgt voor een duidelijke interface naar de Hanze-organisatie voor contractactiviteiten, de relevante kenniscentra, onze innovatiewerkplaatsen en de lectoraten binnen de Hanzehogeschool. Je ondersteunt en adviseert vanuit het Engineering domein over de ontwikkeling van maatwerk(onderwijs)programma’s, bijvoorbeeld een basiscursus Smart Industry. Je zorgt hierbij voor de verbinding van de schools en de betrokken partijen. Daarnaast onderhoud je contacten met het werkveld en grijp je kansen aan voor het afzetten van bestaande en nieuwe onderwijsproducten. Je stemt af met ons stafbureau marketing en communicatie hoe het beste promotiewerkzaamheden ingezet kunnen worden, bijvoorbeeld als het gaat om informatieavonden. Verder heb je verbinding met landelijke initiatieven zoals met het programma ‘Be an Engineer’ voor zij-instromers.
De productmanager heeft om de rol goed uit te kunnen voeren een uitgebreid netwerk.

Plaats in de organisatie, waar ga je werken


Je gaat werken voor het hele Instituut voor Engineering. Je wordt geplaatst in het team dat de deeltijdopleidingen verzorgt. Je werkt nauw samen met de accountmanager van het Techniek domein.


Wie zoeken wij?


Je hebt minimaal een relevante afgeronde hbo-opleiding, academisch werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld op het gebied van bij- en nascholing. Ervaring met contractactiviteiten in relatie tot kennisinstellingen is een sterke pré. Verder heb je affiniteit met het technische domein, heb je een relevant netwerk en ben je sterk in projectmatig werken. Je bent een enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid en gericht op samenwerking. Je bent communicatief zeer vaardig en in staat om snel inzicht te krijgen in de verschillende belangen en je kan daarin organisatiesensitief handelen, waardoor je mensen kunt activeren en op alle niveaus een gesprekpartner kan zijn. Je bent klantgericht zowel intern als extern. Kansen in de markt herken je snel om vervolgens deze kansen om te zetten in acties en resultaten. Je durft verantwoordelijkheid te nemen.


Wat bieden wij?

Wij bieden je een prettige, inspirerende en informele werksfeer met leuke collega’s. Er is ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Bij ons kun je flexibel en eventueel thuiswerken. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een structurele functie waarbij wij in eerste instantie een contract aanbieden van één jaar. Vervolgens verkennen we gezamenlijk de mogelijkheden tot verlenging. Het salaris bedraagt minimaal € 3.663,- en maximaal € 5.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 11 van de cao-hbo. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo in de functie van Adviseur B. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Björn Mens, Opleidingsmanager, 050-595 2168.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 20 juni 2023.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

11-06-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature