Onderwijsondersteuner met organisatietalent Academie van Bouwkunst

Vacaturenummer
v23.0097

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Future Environments

Wil jij een belangrijke rol spelen in het ondersteunen en organiseren van het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst? Ben je een proactieve teamspeler met uitstekende organisatorische vaardigheden? Dan is deze functie iets voor jou!

Het Instituut voor Future Environments, van de Hanzehogeschool Groningen, is op zoek naar een Onderwijsondersteuner met organisatietalent (0,6 fte).


Wat ga je doen?


Als onderwijsondersteuner verzorg je de ondersteuning voor de masters Architectuur en Sociaal-Ruimtelijk Transitiemanagement. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, variërend van onderwijsondersteuning tot organisatie van evenementen. Met jouw inzet, enthousiasme en talent draag je bij aan de succesvolle uitvoering van het onderwijsprogramma. Een aantal van je taken en verantwoordelijkheden zijn al volgt:
- Ondersteuning van de onderwijscoördinatie, inclusief het beheer van het platform Blackboard, het fungeren als aanspreekpunt voor studenten en docenten, het opstellen van de jaarplanning en het registreren van cijfers.
- Het organiseren en ondersteunen bij (formatieve) tentamens, zoals PDD, beroepspraktijk, afstudeerpresentaties en schouwen.
- Mede organiseren en ondersteunen van onderwijs gerelateerde evenementen, zoals BANG, Intensives en Excursies.
- Ondersteunen bij de organisatie van algemene evenementen, waaronder open dagen, de afstudeertentoonstelling en werkveldbijeenkomsten.
- Het begeleiden van het toelatings- en inschrijvingsproces van de masters van de Academie en ondersteunen van het traineeshipprogramma voor de master SRT.
- Het secretariële ondersteunen van de opleidingscommissie en examencommissie.
- Contactpersoon en aanspreekpunt voor facilitaire zaken.


Functie-eisen


- Je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie.
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je bent digitaal zeer vaardig en een kei in het organiseren en plannen.

Wie zijn wij?


De Academie van Bouwkunst is een onderdeel van het Instituut voor Future Environments (SOFE). Als instituut bouwen wij aan een betere woon-, werk- en leefomgeving vanuit een integraal perspectief, waarin ruimtelijke, technische, economische en sociale aspecten samenkomen. Onze academie heeft een platte structuur en bestaat uit een hecht team van 14 betrokken en enthousiaste collega's. Samen streven we naar continue verbetering van ons onderwijsprogramma. We waarderen en stimuleren ieders inbreng en talenten, en hechten waarde aan open communicatie, reflectie, humor en ontspanning. Bij ons staat samenwerken en van elkaar leren centraal, waarbij we ook graag nieuwe terreinen verkennen en onze talenten ontwikkelen. Hoewel je dagelijkse werkzaamheden gericht zijn op de Academie van Bouwkunst, is er ook samenwerking en participatie binnen het bredere ondersteuningsteam van SOFE.

Wat wij je bieden?


Als onderwijsondersteuner met organisatietalent krijg je de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van de toekomstige generatie architecten en experts sociaal-ruimtelijke transitiemanagement Je werkt in een inspirerende omgeving waarin jouw inzet en ideeën gewaardeerd worden. We bieden een uitdagende functie voor 24 uur per week binnen een enthousiast en betrokken team. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!


Arbeidsvoorwaarden

- Een jaarcontract met mogelijkheden tot verlenging, indiensttreding zo spoedig mogelijk. - Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.348,- en maximaal € 3.264,- bij een fulltime aanstelling en volgens cao-hbo (schaal 7, medewerker processen en projecten A). - Een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. - Flexibiliteit in werken waarbij we, samen met jou, kijken naar een goede werk & privébalans. - Een uitgebreid pakket aan opleidings- en cursusmogelijkheden en daarmee de kans om je te blijven ontwikkelen binnen je vakgebied. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Angelique van Werd, opleidingscoördinator, telefoonnummer 050-595 5405.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 9 juni 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

05-06-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature