Opleidingsmanager Bedrijfskunde

Vacaturenummer
v23.0093

Omvang
0,8-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Bedrijfskunde

Wil jij een baan in het onderwijs waarbinnen je het verschil kunt maken? Ben jij die coachende en verbindende leidinggevende die gaat zorgen voor beter onderwijs en een prettige werkcultuur? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Het instituut voor Bedrijfskunde zoekt, voor de opleiding Bedrijfskunde, een ondernemende en ervaren Opleidingsmanager Bedrijfskunde (0,8-1,0 fte).

Onze opgave


De opleidingen van Bedrijfskunde (voltijd, deeltijd bachelor, 3-jarige vwo-route, deeltijd Ad) zitten midden in een grote onderwijsverandering. We werken aan een concept waarin studenten in zogenaamde community of learners werken aan actuele bedrijfsvraagstukken. Dit onderwijsconcept zal de komende jaren verder ontwikkeld gaan worden, zodat het past bij het nieuwe Hanze leerconcept waar passende leerroutes en leren in leergemeenschappen, centraal staan. Deze onderwijsontwikkeling gaat gepaard met een organisatieontwikkeling bij onze opleiding waardoor dit ook impact heeft op het werk van onze professionals.

Mede vanwege bovenstaande opgave, de groei van de opleiding en de aankomende pensionering van één van de opleidingsmanagers, zoeken we een extra opleidingsmanager. Samen met de huidige twee opleidingsmanagers en de managementtrainee, verdelen jullie de portefeuilles en sturen jullie een team van ongeveer 70 professionals aan. Daarnaast ben je lid van het managementteam (MT) en zijn jullie gezamenlijk verantwoordelijk voor de sturing aan de veranderopgave waar het instituut voor staat.


Wat ga je doen?


Als opleidingsmanager word je verantwoordelijk voor het mede vormgeven van het onderwijs, het leidinggeven en aansturen van een bevlogen docententeam en houd je je bezig met bedrijfsvoering. Je stimuleert en coacht jouw team van professionals bij curriculumontwikkeling en de borging van de kwaliteit van de opleiding. Ook ben je de schakel tussen onderzoek en werkveld en weet je de opleiding goed te vertegenwoordigen, zodat er duurzame verbindingen ontstaan. Verder ben je vaardig in de interpretatie van cijfers die horen bij de bedrijfsvoeringprocessen binnen een opleiding. Hierin vind je continu balans tussen cijfers en het belang van goed onderwijs.

De opleiding Bedrijfskunde is verbonden aan het Centre of Expertise Ondernemen en heeft een nauwe samenwerking met het lectoraat Organisatieontwerp en -verandering. Ook leveren wij een bijdrage aan trainingen en opleidingen in het kader van Leven Lang Ontwikkelen dat nu onder het label HanzePro in de markt staat. De cultuur binnen de opleiding Bedrijfskunde is ondernemend en innovatief.


Wie ben jij?


Je bent een leider en weet een gezamenlijke visie uit te dragen. Je bent koersvast en in staat verandering vorm te geven en nieuwe (onderwijs-)concepten te ontwikkelen. Hierbij ben je vernieuwend en toon je verantwoordelijkheid en lef. Je stimuleert en faciliteert zelforganisatie binnen het team. Wat vragen wij nog meer?
- Een afgeronde masteropleiding en aantoonbare ervaring met het coachend leidinggeven aan professionals.
- Visie op het versterken van de samenhang tussen onderwijs en onderzoek en het verhogen van de kwaliteit van het onderwijs.
- Ervaring binnen complexe organisaties, (onderwijs)vernieuwing, de implementatie van veranderingsprocessen en bedrijfsprocessen.
- Affiniteit met ontwikkeling en organisatie van Leven Lang Ontwikkelen-trajecten.

Wie we zijn?


Het Instituut voor Bedrijfskunde is veelzijdig en ambitieus. Wij leiden onze studenten op tot ondernemende, proactieve en flexibele professionals die weten in te spelen op de actuele, regionale en (inter)nationale uitdagingen. We bieden de volgende bacheloropleidingen: Bedrijfskunde (voltijd en deeltijd), Vastgoedkunde (voltijd) en Human Resource Management (voltijd en deeltijd). Daarnaast bieden we de associate degrees HRM en Bedrijfskunde en diverse opleidingen en cursussen voor professionals.

Wat bieden wij?


Bij ons kom je te werken in een prettige, inspirerende en informele werksfeer met leuke collega’s. We bieden je een afwisselende functie waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!


Arbeidsvoorwaarden

- Een structurele functie startend met een jaarcontract. Startdatum is zo spoedig mogelijk. - Een bruto maandsalaris van minimaal € 5.163,- en maximaal € 6.579,- bij een fulltime dienstverband en volgens cao-hbo (manager D, schaal 13). - Een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. - Flexibiliteit in werken waarbij we, samen met jou, kijken naar een goede werk & privébalans. - De mogelijkheid om deel te nemen aan een inspirerend leiderschapsprogramma voor alle directeuren en managers binnen de Hanzehogeschool. Verder hebben we nog een uitgebreid pakket aan opleidings- en cursusmogelijkheden en daarmee de kans om je te blijven ontwikkelen binnen je vakgebied. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Meer informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Renate Coumou, dean Instituut voor Bedrijfskunde, via 06-55125068 of r.a.coumou@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je motivatie en je CV via de sollicitatiebutton.

- De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 22 juni 2023. De 2e ronde gesprekken staat gepland op woensdag 5 juli 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij geloven in de kracht van diversiteit om organisatieprestaties te verbeteren. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. We willen medewerkers, vanuit hun talent, tot bloei en ontwikkeling laten komen. Daarom zetten we ons actief in voor inclusief werkgeverschap; een werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn. Zo maken we samen onze belofte waar: 'Share your talent, move the world'.

Sluitingsdatum

14-06-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature