Medewerker Onderwijs- en Procesondersteuning Prins Claus Conservatorium

Vacaturenummer
v23.0092

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Prins Claus Conservatorium

Ben jij op zoek naar een leuke baan als ondersteuner binnen een onderwijsinstelling? Neem je graag het initiatief, ben je resultaatgericht en goed in plannen en organiseren? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Voor het Prins Claus Conservatorium, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, zoeken we een Medewerker Onderwijs- en Procesondersteuning (0,8 fte).

Wat ga je doen?


Als onderwijs- en procesondersteuner verzorg je de algemene ondersteuning voor het onderwijsteam van de bacheloropleidingen Muziek en Docent Muziek en ben je het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) studenten en medewerkers. Je verstrekt algemene informatie aan (aankomende) studenten m.b.t. belangrijke regelingen en procedures van de opleiding. Ook maak je, in samenspraak met je collega’s, student- en docentvriendelijke roosters en informeert waar nodig over roosters en roosterwijzigingen. Verder verzamel en zorg je voor tijdige aanlevering van gegevens voor studiehandleidingen en ander studiemateriaal, bewaak je deadlines en stel je (jaar)planningen op. Je redigeert, corrigeert en controleert de geleverde bijdragen en helpt Intranet up-to-date houden als het gaat om onderwijs gerelateerde zaken.

Daarnaast ben je in je rol als procesondersteuner verantwoordelijk voor het beheer van meerdere administraties, denk je actief mee over diverse onderwijsprocessen en doe je voorstellen ter verbetering. Je verzamelt en structureert gegevens (bijvoorbeeld over roosters en planningen zoals aantallen studenten per vak, onderwijsprogramma’s, inzetbaarheid docenten, etc.). Ook ondersteun je het management bij de kwaliteitsbewaking en controleer je op (privacy)wet- en regelgeving. |Je bewaakt de voortgang van gemaakte afspraken en genomen besluiten, legt en onderhoudt contacten met betrokken partijen en zorgt dat actiepunten worden afgehandeld. In dit proces heb je een signalerende en aanjagende rol. Kortom: jij zorgt voor optimaal onderwijs en goedlopende informatiestromen!

In het onderwijs hebben de ondersteunende afdelingen vaak te maken met pieken. In geen andere sector is deze drukte zo plotseling als binnen het onderwijs. Je werk is hierdoor dynamisch en veelzijdig, waardoor flexibiliteit en samenwerking belangrijk zijn. Als teamlid ben je dus breed inzetbaar, ondersteun je daar waar nodig, bij piekdrukte of bij ziekte. Ook kan het voorkomen dat je een bijdrage levert aan instituut brede projecten.

Het team


Je gaat onderdeel uitmaken van het onderwijsondersteunend team (OBP). Dit team valt onder de verantwoordelijkheid van de manager bedrijfsvoering en bestaat in totaal uit 18 medewerkers. Het team is op dit moment volop in ontwikkeling. We focussen ons met name op de verdere verbetering van de dienstverlening, meer uniform werken en een meer passende afbakening van taken. Alle teamleden gaan hier een belangrijke rol in vervullen.

Wie zijn wij?


Het Prins Claus Conservatorium is geworteld in het Noorden van Nederland, is één van de negen Nederlandse conservatoria en heeft een actieve maatschappelijke en internationale oriëntatie en samenwerkingen. We zijn verbonden aan het Kenniscentrum Kunst en Samenleving, waar onderzoek wordt gedaan. We zijn gevestigd, aan de Meeuwerderweg 1, in de bruisende en muzikale stad Groningen.


Wie ben jij?


- Je werkt en denkt op mbo+ niveau.
- Je hebt ervaring in een functie waarin plannen en organisatie de basis van je werk is. Dát is precies waar jij goed in bent.
- Je hebt uitstekende digitale vaardigheden.
- Je hebt affiniteit met onze manier van werken gericht op Lean Management. Er zijn opleidingsmogelijkheden.

Je werkt zelfstandig en accuraat, bent in staat overzicht te creëren/houden en resultaten te bereiken, maar je houdt er ook van om samen met je collega’s de schouders eronder te zetten. Je voelt je thuis in een ad-hoc omgeving waar je onder hoge tijdsdruk moet presteren. Je legt makkelijk contact en staat open voor het ontvangen en geven van feedback. Je hebt een proactieve houding en krijgt energie van het plannen van werkzaamheden in processen of het organiseren van een workflow. Van nature vind je het leuk om mee te denken in het verbeteren van processen, zodat we het elke dag een beetje beter doen. Nederlands is onze voertaal, omdat je gaat werken in een internationale omgeving verwachten we dat je goed Engels spreekt en schrijft en dat je prima kan omgaan met cultuurverschillen.

Zijn wij een match?


We zijn betrokken en verbonden met de wereld én met elkaar. We zien elkaar en stimuleren studenten én medewerkers om hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en in te zetten. Dat doe je in een werkomgeving met veel zelfstandigheid, ontwikkelkansen en inspirerende collega’s. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan op deze leuke functie!


Wat bieden wij jou?

- Een structurele baan waarbij je start met een jaarcontract, datum in dienst zo spoedig mogelijk. - Een salaris van minimaal € 2.687,- en maximaal € 3.691,- bruto per maand bij een fulltime werkweek en volgens de cao-hbo (schaal 8, medewerker processen en projecten B). - Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Nieuwsgierig geworden?


Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Manager Bedrijfsvoering, Wiboud Prins. Hij is bereikbaar op alle werkdagen, tijdens kantooruren, via tel. 06 53 27 78 03.

Solliciteren


Een motivatiebrief schrijven is niet nodig. We vragen je om in je brief antwoord te geven op deze vragen:

1. Hoe organiseer jij je werk efficiënt?
2. Waaruit blijkt dat je een echte doener bent met een flinke dosis organisatietalent?
3. Waaruit blijkt dat je resultaatgericht bent en wat doe je om ervoor te zorgen dat je een planning haalt? Hoe ga je om met onvoorziene omstandigheden waardoor je planning in de knel komt?
4. Wie ben jij als collega en hoe werk je het liefst samen met collega’s?

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en brief via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 22 juni 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

07-06-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature