Adviseur kwaliteitszorg onderzoek en onderwijs

Vacaturenummer
v23.0089

Omvang
min. 0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Onderwijs en Onderzoek

Voor het Stafbureau Onderwijs en Onderzoek (O&O) zoeken wij collega’s in de rol van Adviseur kwaliteitszorg onderzoek en onderwijs (totaal 1,4 fte).

Ben jij een gedreven professional die graag bijdraagt aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek? Heb je ervaring met visitatietrajecten, interne reviews en/of audits? Dan is de rol van Adviseur Kwaliteitszorg een perfecte match voor jou!


Wat ga je doen?


Als Adviseur Kwaliteitszorg ben je verantwoordelijk voor het begeleiden, ondersteunen en adviseren van opleidingen, Centres of Expertise en kenniscentra bij visitatietrajecten, interne reviews en audits. Je speelt een cruciale rol in het voorbereiden van de teams op deze trajecten. Daarnaast denk je mee en adviseer je over de interne kwaliteitsborging in deze organisatieonderdelen. Waar nodig schrijf je adviesnotities.

Als Adviseur Kwaliteitszorg speel je daarmee een essentiële rol in het bevorderen van de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek, samen met de andere adviseurs kwaliteitszorg en de andere adviseurs binnen het stafbureau. Tijdens het inwerktraject werk je samen met ervaren adviseurs kwaliteitszorg en loop je mee tijdens enkele trajecten in het studiejaar 2023-2024, om daarna vanaf september 2024 zelfstandig trajecten te begeleiden.

In deze uitdagende rol draag je bij aan de missie van de Hanze: Impact op de kracht van de regio in combinatie met het (levenlang) ontwikkelen van het individu. Ben jij klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze organisatie? Solliciteer nu en maak impact!

Waar ga je werken


Het Stafbureau O&O ondersteunt en adviseert schools, Centers of Expertise, kenniscentra en het College van Bestuur bij de continue kwaliteitsverbetering van het onderwijs en onderzoek. Dit gebeurt op een proactieve en slagvaardige manier die bijdraagt aan innovatief onderwijs en onderzoek binnen de Hanzehogeschool.
Als adviseur kwaliteitszorg onderwijs en onderzoek werk je binnen het Stafbureau O&O in het expertiseteam kwaliteitszorg en leg je verantwoording af aan de teamleider.
Adviseurs van O&O volgen in- en externe ontwikkelingen en participeren in in- en externe netwerken. De adviseurs stimuleren, inspireren en ondersteunen elkaar en de collega’s van de hogeschool en werken nauw met ze samen. Op belangrijke dossiers zijn adviseurs sparringpartner voor deans, directeuren en collega-adviseurs.

Inwerken


De eerste periode krijg je de ruimte om de organisatie en het werk te leren kennen. Afhankelijk van je kennis en ervaring bespreken we een maatwerk inwerktraject met je, waardoor je na een jaar zelfstandig trajecten kunt begeleiden. We vinden het belangrijk dat je ook tijdens de inwerkperiode meteen van toegevoegde waarde kunt zijn. Daar zorgen we samen voor.


Functie-eisen


- Master werk- en denkniveau.
- Affiniteit met kwaliteitszorg.
- Aantal jaren werkervaring in hoger onderwijs, een onderwijskundige achtergrond en/of ervaring in kwaliteitszorg.
- Goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid in Nederlands en Engels.
- Goed op de hoogte van ontwikkelingen in het hoger onderwijs.

Dit ben jij als persoon


Je bent een collega die organisatorisch sterk is. Je weet draagvlak te creëren en te overtuigen. Je kunt goed samenwerken en weet om te gaan met weerstand. Je bent organisatiesensitief, dus je bent in staat om op verschillende niveaus binnen een organisatie te bewegen en hebt hierin een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en belangen. Daarbij communiceer je, zowel mondeling als schriftelijk, op een duidelijke en heldere manier. Als adviseur weet je pijnpunten te benoemen en te adresseren en ga je het moeilijke gesprek niet uit de weg.


Arbeidsvoorwaarden

- Je krijgt een aanstelling van minimaal 0,6 fte. - Het betreft een structurele functie waarbij wij in eerste instantie een contract aanbieden van één jaar. - Salaris van minimaal € 3.663,- en maximaal € 5.332,- (schaal 11, cao-hbo), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. - Maximaal 53 verlofdagen op jaarbasis. - Flexibiliteit in werken waarbij we, samen met jou, kijken naar een goede werk- en privébalans. - De Hanzehogeschool stimuleert medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren; onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Betsy Edens, teamleider, bereikbaar op telefoonnummer 06-22188244 of via b.edens@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 21 juni 2023. Een eventuele tweede ronde gesprekken vindt plaats op maandag 26 juni 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

11-06-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature