Docent Onderzoek (gepromoveerd) master Advanced Nursing Practice

Vacaturenummer
v23.0082

Omvang
min. 0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Verpleegkunde

Wil jij het onderzoekend vermogen en masterniveau van onze studenten versterken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Binnen de Master Advanced Nursing Practice van de Academie voor Verpleegkunde vragen we een nieuwe, enthousiaste en vakkundige collega in de functie van Docent Onderzoek (gepromoveerd) master Advanced Nursing Practice.


Wat ga je doen?


Als docent ga je onderwijs geven binnen de leerlijnen Onderzoek & Innovatie en Professionele identiteit & Leiderschap. Je verzorgt onderwijs in onderzoek, begeleidt de verpleegkundigen in opleiding tot specialist (vios) bij het doen van masterwaardig onderzoek en beoordeelt hun bewijsstukken op het gebied van onderzoek en de masterthesis. Je bent daarnaast studiecoach en begeleidt studenten in hun ontwikkeling tot masteropgeleide professional.
Het onderwijs van de master is voortdurend in ontwikkeling en sluit aan bij het beroepsprofiel van de verpleegkundig specialist en het landelijke opleidingsprofiel. Je denkt en werkt mee in deze continue curriculumontwikkeling en- vernieuwing.


Wat vragen we van jou?


- je bent gepromoveerd in een voor de opleiding relevante wetenschap;
- je hebt aantoonbare en relevante ervaring op het gebied van (toegepast) onderzoek doen met impact en in het verzorgen van onderwijs en begeleiding op het gebied van onderzoek;
- je hebt affiniteit met de zorg, op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de zorg en het beroep van de verpleegkundig specialist en in staat om deze te vertalen naar onderwijs;
- Je bent in staat om in samenwerking met de opleiding, het werkveld en het lectoraat te bouwen aan onderzoek dat relevant is voor het beroep en bijdraagt aan innovatie;
- je draagt samen met de hogeschooldocenten en docenten onderzoek bij aan de onderzoekslijn van het curriculum en werkt dit uit in onderwijs;
- je brengt een netwerk mee dat relevant is voor de opleiding en de ambities die we hebben;
- je hebt een visie op hoger onderwijs, didactiek en blended learning en in staat om deze toe te passen;
- je bent wendbaar en in staat om een pro-actieve bijdrage te leveren aan continue verbetering;
- je bent bereid om een didactische bevoegdheid te behalen, als je deze nog niet hebt. Dit wordt door de Hanzehogeschool gefaciliteerd.

Vanuit jouw kennis en ervaring weet jij de vios te inspireren en te begeleiden in het ontwikkelen van onderzoekend vermogen. Je bent goed in plannen en organiseren, je bent resultaatgericht en neemt regie en verantwoordelijkheid. Je bent communicatief- en taalvaardig en beschikt over goede presentatievaardigheden. Je bent in staat om constructieve feedback te geven (en uiteraard te ontvangen) aan zowel vios, als collega’s. Een samenwerkende en open houding is essentieel, we leren van en met elkaar, zowel met collega’s als met het werkveld en de vios.

Waar ga je werken?


De master Advanced Nursing Practice maakt onderdeel uit van de Academie voor Verpleegkunde van de Hanzehogeschool en biedt naast de master de volgende opleidingen aan: bacheloropleiding Verpleegkunde (voltijd, deeltijd en duaal) en bij- en nascholingscursussen via HanzePro. Er studeren ruim 2200 studenten bij de Academie voor Verpleegkunde, waarvan ca. 100 studenten bij de mANP. Daarnaast maakt het lectoraat Verpleegkundige Diagnostiek deel uit van de academie.

Wij hebben als academie de volgende missie: het stimuleren van studenten, medewerkers en zorgprofessionals, met als doel hun talent te ontwikkelen en kennis te delen. Passend bij onze missie is ons doel: continu verbeteren, waarbij we denken en werken vanuit de waarde voor de klant en verspilling wordt tegengegaan. Binnen de academie wordt gewerkt vanuit de lean-filosofie. Daarbij wordt regie en eigenaarschap van de medewerker gestimuleerd. Daarnaast ligt de nadruk op het vieren van successen en het werken vanuit vertrouwen.

Onze Groninger kleur - Healthy Ageing, een onderzoekende houding en verpleegkundige diagnostiek - is ondersteunend aan onze missie en komt nadrukkelijk tot uiting in de samenwerking met het lectoraat. De leeropdrachten van het lectoraat omvatten de onderwerpen Value Based Healthcare, Familiezorg, Verpleegkundige Diagnostiek en Verpleegkunde & Educatie.

De opleiding mANP is een duale opleiding die opleidt tot de graad ‘Master of Science’ en tot het beroep van verpleegkundig specialist in de algemene of geestelijke gezondheidszorg. Studenten worden in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving die nauw aansluit bij de (inter)nationale beroepspraktijk en bij ontwikkelingen in de regio, opgeleid tot competente professionals. Voor meer informatie over de master verwijzen wij je graag naar de website

De docenten vallen hiërarchisch onder de opleidingsmanager van de opleiding. Je komt te werken in een compact en slagvaardig team met een open houding en een goede sfeer. De werkdagen zijn voor het komend studiejaar in ieder geval op de dinsdag, donderdag en vrijdag.


Wat bieden wij?

Het betreft een structurele functie, waarbij we eerst een tijdelijke aanstelling van een jaar bieden. De omvang van je dienstverband is minimaal 0,6 fte en kan naar jouw wens worden uitgebreid. De datum van indiensttreding is 28 augustus 2023. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.663,- en maximaal € 5.332,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Naast deze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als docent, middels opleiding, training en coaching. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Nieuwsgierig?


Je kunt nadere informatie inwinnen bij Ageeth Bergsma, Opleidingsmanager van de master Advanced Nursing Practice, a.s.bergsma@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton. Telefonisch vragen stellen kan op werkdagen tussen 17.00 en 18.00 uur op telefoonnummer 06-53 860 733.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. In je motivatie lezen we graag terug welke bijdrage jij kunt leveren op het gebied van onderwijs en onderzoek voor onze vios.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 31 mei 2023. Dinsdag 30 mei ontvang je via email bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

29-05-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature