Docent master Advanced Nursing Practice

Vacaturenummer
v23.0081

Omvang
min. 0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Verpleegkunde

Wil jij als verpleegkundig specialist je inzetten om toekomstige collega's op te leiden? Heb je affiniteit met hoger onderwijs, ben je communicatief vaardig en weet je te inspireren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Binnen de Master Advanced Nursing Practice van de Academie voor Verpleegkunde vragen we nieuwe, enthousiaste en vakkundige collega’s in de functie van Docent master Advanced Nursing Practice.

Wat ga je doen?


Als docent ga je onderwijs geven binnen de leerlijnen Diagnostiek & Behandeling en Professionele identiteit & Leiderschap. Je beoordeelt competenties van de verpleegkundigen in opleiding tot specialist (vios) in de bewijsstukken en andere toetsen in hun portfolio. Je bent daarnaast studiecoach en beoordeelt de vios in het praktijkleren. Daarnaast begeleid je intervisiegroepen.
Het onderwijs van de master is voortdurend in ontwikkeling en sluit aan bij het beroepsprofiel van de verpleegkundig specialist en het landelijke opleidingsprofiel. Je denkt en werkt mee in curriculumontwikkeling en- vernieuwing. Je werkt samen met andere docenten, de onderwijsondersteuner en de praktijkopleiders uit het werkveld.


Wat vragen we van jou?


- je bent verpleegkundig specialist en staat als zodanig geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten Register en hebt werkervaring als verpleegkundig specialist in de directe patiëntenzorg;
- je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de zorg en rondom de functie van verpleegkundig specialist en bent in staat om deze in het onderwijs in te brengen;
- je brengt een netwerk mee dat relevant is voor de opleiding en de ambities die we hebben;
- je hebt affiniteit met hoger onderwijs en zo mogelijk heb je ervaring met coaching, begeleiding of het verzorgen van trainingen/ cursussen zowel individueel als in groepsverband;
- je bent wendbaar en in staat om een proactieve bijdrage te leveren aan continue verbetering;
- je bent bereid om een didactische bevoegdheid te behalen, als je deze nog niet hebt. Dit wordt door de Hanzehogeschool gefaciliteerd.

Vanuit jouw kennis en ervaring van het werkveld weet jij de vios te inspireren en te begeleiden. Je bent goed in plannen en organiseren, je bent resultaatgericht en neemt regie en verantwoordelijkheid. Je bent communicatief- en taalvaardig en beschikt over goede presentatievaardigheden. Je bent in staat om constructieve feedback te geven (en uiteraard te ontvangen) aan zowel vios, als collega’s. Een samenwerkende en open houding is essentieel, we leren van en met elkaar, zowel met collega’s als met het werkveld en de vios.

Waar ga je werken?


De master Advanced Nursing Practice maakt onderdeel uit van de Academie voor Verpleegkunde van de Hanzehogeschool en biedt naast de master de volgende opleidingen aan: bacheloropleiding Verpleegkunde (voltijd, deeltijd en duaal) en bij- en nascholingscursussen via HanzePro. Er studeren ruim 2200 studenten bij de Academie voor Verpleegkunde, waarvan ca. 100 studenten bij de mANP. Daarnaast maakt het lectoraat Verpleegkundige Diagnostiek deel uit van de academie.

Wij hebben als academie de volgende missie: het stimuleren van studenten, medewerkers en zorgprofessionals, met als doel hun talent te ontwikkelen en kennis te delen. Passend bij onze missie is ons doel: continu verbeteren, waarbij we denken en werken vanuit de waarde voor de klant en verspilling wordt tegengegaan. Binnen de academie wordt gewerkt vanuit de lean-filosofie. Daarbij wordt regie en eigenaarschap van de medewerker gestimuleerd. Daarnaast ligt de nadruk op het vieren van successen en het werken vanuit vertrouwen.

Onze Groninger kleur - Healthy Ageing, een onderzoekende houding en verpleegkundige diagnostiek - is ondersteunend aan onze missie en komt nadrukkelijk tot uiting in de samenwerking met het lectoraat. De leeropdrachten van het lectoraat omvatten de onderwerpen Value Based Healthcare, Familiezorg, Verpleegkundige Diagnostiek en Verpleegkunde & Educatie.
De opleiding mANP is een duale opleiding die opleidt tot de graad ‘Master of Science’ en tot het beroep van verpleegkundig specialist in de algemene of geestelijke gezondheidszorg. Studenten worden in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving die nauw aansluit bij de (inter)nationale beroepspraktijk en bij ontwikkelingen in de regio, opgeleid tot competente professionals. Voor meer informatie over de master verwijzen wij je graag naar de website

De docenten vallen hiërarchisch onder de opleidingsmanager van de opleiding. Je komt te werken in een compact en slagvaardig team met een open houding en een goede sfeer. De werkdagen zijn voor het komend studiejaar in ieder geval op de dinsdag, donderdag en vrijdag.


Wat bieden wij?

Het betreft een structurele functie, waarbij we eerst een tijdelijke aanstelling van een jaar bieden. De omvang van je dienstverband is minimaal 0,6 fte en kan naar jouw wens worden uitgebreid. De datum van indiensttreding is 28 augustus 2023. Benoeming vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.663,- en maximaal € 5.332,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Naast deze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als docent, middels opleiding, training en coaching. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Nieuwsgierig?


Je kunt nadere informatie inwinnen bij Ageeth Bergsma, Opleidingsmanager van de master Advanced Nursing Practice, a.s.bergsma@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton. Telefonisch vragen stellen kan op werkdagen tussen 17.00 en 18.00 uur op telefoonnummer 06-53 860 733.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. In je motivatie lezen we graag terug wat jij het onderwijs en de vios te bieden hebt.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 31 mei 2023. Dinsdag 30 mei ontvang je via email bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

29-05-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature