Medewerker International Office

Vacaturenummer
v23.0075

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Facilitair Bedrijf

Heb jij intercultureel begrip en zoek jij een leuke administratieve baan in een internationale omgeving? Ben jij een kei in organiseren en plannen en heb je een hoge mate van zelfredzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het International Office, onderdeel van de afdeling Studentzaken, zoeken we een Medewerker International Office (0,8 fte).


Wat ga je doen?


Voor de bevordering van internationalisering van het onderwijs van de Hanzehogeschool zijn er verschillende beurzenprogramma’s. Team Internationale Mobiliteit (TIM) werkt binnen het International Office aan beurzenprogramma's voor uitgaande studenten, docenten en medewerkers van de HG (o.a. Erasmus+) en beurzen voor inkomende buitenlandse studenten. Ieder programma kent zijn eigen doelgroep, voorwaarden en procedures. Als medewerker International Office verricht je hiervoor diverse werkzaamheden. Voor de administratie van de beurzenprogramma's maken we gebruik van verschillende geautomatiseerde systemen. Verder heb je de volgende taken:
- Ondersteunen van studenten, medewerkers en organisatieonderdelen bij het opstellen en indienen van beurzenaanvragen. Je verstrekt zowel mondeling als schriftelijk informatie (Nederlands en Engels) en beantwoordt vragen van studenten en medewerkers over beurzenprogramma’s.
- Beoordelen van beursaanvragen, toekennen van beurzengelden, het maken van overzichten, verstrekken van informatie over de financiële stand van zaken met betrekking tot lopende projecten en het signaleren van afwijkingen van de prognoses en budgetten.
- Verder alle administratieve werkzaamheden en hand- en spandiensten binnen het team.


Wie we zoeken?


Je werkt en denkt op hbo-niveau en hebt ervaring in een vergelijkbare functie. Naast een klant- en resultaatgericht houding heb je ook goede communicatie skills in zowel Engels als Nederlands (schriftelijk en mondeling). Je werkt nauwkeurig, accuraat en integer en je bent gericht op samenwerking. Ad-hoc situaties en piekmomenten zijn voor jou geen probleem en je hebt een gezonde dosis humor. Als laatste vinden we het belangrijk dat je digitaal vaardig bent.

Waar ga je werken?


De Afdeling Studentenzaken, van de Hanzehogeschool Groningen, is onderdeel van het Facilitair Bedrijf en verleent een breed pakket aan centrale dienstverlening dat niet binnen de Schools wordt aangeboden. Zo zijn wij actief in studentondersteuning, internationalisering, klachten sportvoorzieningen, studentparticipatie en medezeggenschap. Naar studenten toe profileren we ons zoveel mogelijk als Hanze Student Support en International Office. Je maakt deel uit van het Team Internationale Mobiliteit (TIM) en legt verantwoording af aan de teamleider van het International Office.


Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende functie met veel ruimte om zelf invulling te geven aan je functie. Je gaat werken in een leuk en dynamisch team waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Onze arbeidsvoorwaarden: - Een jaarcontract met mogelijkheden tot verlenging, indiensttreding zo spoedig mogelijk. - Een salaris tussen de € 2.687,- en maximaal € 3.691,- bruto per maand conform cao-hbo (schaal 8, medewerker processen en projecten B). - Een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. - Ruimte om flexibel te werken, thuiswerken en een goede werk-privé balans. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Nieuwsgierig geworden?


Mocht je meer willen weten over de vacature, neem dan contact op met Pien Kampman, teamleider International Office. Zij is te bereiken op telefoonnummer 050-595 6892.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je motivatie en je CV via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 7 juni 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

30-05-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature