Manager onderwijsondersteuning Instituut voor Communicatie, Media & IT

Vacaturenummer
v23.0035

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Communicatie, Media & IT

Voor het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen zijn we op zoek naar een Manager onderwijsondersteuning (0,8 fte).

Vind jij het een uitdaging om processen te verbeteren en wil je leidinggeven aan een team professionele onderwijsondersteuners?


Wat ga je doen?


Als manager onderwijsondersteuning geef je leiding aan een team van 23 onderwijsondersteuners. Het team bestaat uit onderwijsondersteuners, planners en managementassistenten. Je hebt als manager onderwijsondersteuning de volgende verantwoordelijkheden:
- HR verantwoordelijk voor een team van 23 medewerkers;
- Zorgdragen voor een optimale ondersteuning van het onderwijs waarbij studenten kunnen studeren en docenten hun werk kunnen doen;
- Budgetverantwoordelijk voor je team;
- Bijdragen aan ontwikkeling van deze nieuwe functie binnen ons instituut.

Waar ga je werken?


Een baan bij de Hanzehogeschool Groningen betekent werken in een broedplaats van mensen die de wereld om ons heen mooier, gezonder en duurzamer willen maken.
Je komt te werken in het OBP-team van het Instituut voor Communicatie, Media & IT. In het OBP-team werken we met ongeveer 40 collega's. Ons team ondersteunt en faciliteert de gehele bedrijfsvoering van het instituut met betrekking tot onderwijs en onderzoek. Je werkt nauw samen met de manager bedrijfsvoering die HR verantwoordelijk is voor de andere collega’s in het team en verantwoordelijk is voor de overige processen in de bedrijfsvoering.
Bij het instituut studeren 3300+ studenten en er werken meer dan 350 medewerkers. Het instituut heeft 5 bacheloropleidingen, 2 master-opleidingen, en daarnaast nog IT Acadamy Noord Nederland, Hanze Centre for Development Cooperation en de Digital Society Hub.


Wat breng je mee?


Je hebt een coachende stijl van leidinggeven waar je het een uitdaging vindt om processen te verbeteren met als doel onze studenten optimaal te faciliteren. Verder ben je flexibel, daadkrachtig en accuraat. Je hebt ervaring met teammanagement in het onderwijs en/of een onderzoeksomgeving. Daarnaast heb je:
- Een afgeronde master;
- Ervaring en/of kennis van LEAN;
- Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende, bij voorkeur binnen het onderwijs;
- Een goede beheersing van de Engelse taal.


Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende functie waarin ruimte is voor eigen initiatief. Het betreft in eerste instantie een dienstverband van één jaar. Er is sprake van een twee jaar durende pilot, waarna er voor een definitieve inrichting wordt gekozen. Een structurele verlenging is zeker niet uitgesloten. Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het salaris bedraagt minimaal € 4.508,- en maximaal € 6.064,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 12 cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ina Homans, manager bedrijfsvoering (ook bereikbaar tijdens de voorjaarsvakantie), telefoonnummer 050-595 7254 of Kuneke Schraagen, dean, 06 52490373 (niet bereikbaar tijdens de voorjaarsvakantie).

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 27 maart 2023.
- Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

19-03-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature