Docent/ Coördinator Academie Minerva (ba/ma)

Vacaturenummer
v23.0014

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Beeldende Kunst, Vormgeving en Popcultuur Minerva

Ben jij een kei in organiseren van onderwijs en het faciliteren via bijvoorbeeld studieprogramma’s en onderwijs- en examenreglementen? Kom dan werken bij Academie Minerva!

Academie Minerva, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, is op zoek naar een Docent/ Coördinator Academie Minerva (ba/ma), 0,6 fte.

Wat ga je doen?


Als opleidingscoördinator ondersteun je de hoofden van de opleidingen en is het jouw primaire taak het onderwijs te organiseren en te faciliteren. Je coördineert met name activiteiten en schoolbrede programma’s zoals projectweken, introductieweken, en activiteiten en excursies. Als eerste aanpreekpunt ben je de verbindende schakel tussen docenten en de andere teamleden van de verschillende opleidingen. Je organiseert teamoverleg en zorgt ervoor dat alle medewerkers tijdig over de juiste informatie beschikken. Ook optimaliseer je de werkprocessen en zorg je voor de totstandkoming van onze onderwijsevaluaties. Je hebt kennis van de inhoud van onze opleidingen en weet het team hiervoor te enthousiasmeren. Je stemt zowel horizontaal (binnen het niveau) als verticaal (binnen de impactgebieden) af met de andere coördinatoren. Tot slot onderhoud je contact met andere organisatieonderdelen en kun je, op verzoek, ingezet worden voor onderwijs, schoolbrede projecten en activiteiten.


Wie ben je?


Je bent oplossingsgericht, analytisch en schakelt snel. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding waardoor je benaderbaar bent voor zowel het management als voor de docenten, die soms met complexe vraagstukken naar jou toe komen. Je kunt in begrijpelijk taal uitleggen wat er wel en niet mogelijk is en we verwachten dat je processen kun verbeteren. Uiteraard stel je het onderwijs centraal en begrijp je binnen welke kaders je je kunt bewegen. Je bent een persoon die anderen motiveert, inspireert, ondersteunt en begeleidt zodat zij het beste uit zichzelf halen om (zelf)gekozen doelen te bereiken. Als organisatietalent slaag je erin dingen daadwerkelijk tot stand te brengen. Verder verwachten we:
- Een afgeronde Master en ervaring met het aansturen en coachen van medewerkers.
- Brede kennis en ervaring met praktijkonderwijs en projectmatig werken.
- Ervaring met HBO studenten is een pre.

Wie we zijn


Academie Minerva is dé kunstacademie op het gebied van beeldende kunst, vormgeving, popcultuur en is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen. Hieronder vallen de opleidingen Beeldende Kunst, Vormgeving en Docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving en FMI Masters in de stad Groningen en de opleiding Popcultuur te Leeuwarden. De opleiding moedigt een cultuur aan van vrijheid van verbeelding, openheid, inclusiviteit en ontwikkeling van kritische kunstpraktijken. Academie Minerva is verbonden aan het Kenniscentrum Kunst en Samenleving en is gevestigd in de bruisende binnenstad van Groningen. Je maakt deel uit van het onderwijsteam en legt verantwoording af aan één van de hoofden van de opleidingen.

Wat we bieden?


Bij ons krijg je alle ruimte om je expertise in te zetten en te handelen naar eigen inzicht. De coördinerende taken in deze functie worden nog verder ontwikkeld binnen Academie Minerva. Ook kun je rekenen op fijne collega’s en een open cultuur met korte communicatielijnen waar we erkennen dat iedereen een uniek individu is. Wil jij een veelzijdige baan in een omgeving met een open sfeer, veel vrijheid en diversiteit? Solliciteer dan op deze leuke functie!

Onze arbeidsvoorwaarden

- Een structurele baan, startend met een jaarcontract, en indiensttreding zo spoedig mogelijk. - Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.332,- bij een volledige aanstelling en volgens cao-hbo (schaal 11, docent-onderzoeker A). - Een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal ruim 53 vakantiedagen. - Flexibiliteit in werken waarbij we, samen met jou, kijken naar een goede werk & privé balans. - Een uitgebreid pakket aan opleidings- en cursusmogelijkheden en daarmee de kans om je te blijven ontwikkelen binnen je vakgebied. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Nieuwsgierig geworden?


Als je meer wilt weten over de vacature kun je bellen met Maria Kaldenhoven, hoofd Frank Mohr Instituut en opleiding Beeldende Kunst via 050-595 2032 of met Sieta Maring, hoofd opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, via telefoonnummer 050-595 1264.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je motivatie en je CV via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdagmiddag 14 februari 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

08-02-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature