Ontwikkelaar onderzoeksprojecten energietransitie

Vacaturenummer
v22.0289

Omvang
0,6-0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
EnTranCe, Centre of Expertise Energy

Voor EnTranCe, Centre of Expertise Energy van de Hanzehogeschool Groningen zoeken we een Ontwikkelaar onderzoeksprojecten energietransitie (0,6-0,8 fte).

Ben je een ontwikkelaar van onderzoeksprojecten en een resultaatgerichte netwerker? Heb jij lef en denk je vooruit? Dan is deze functie echt iets voor jou!


Wat ga je doen?


Je jaagt het complete portfolio van EnTranCe aan, je ziet de ontwikkelingen in de energietransitie én je verbindt behoeften van partners uit de regio aan ons portfolio. Onze focus in de transitie ligt op lokale en regionale energiestrategieën, verduurzaming van industrie & duurzame gassen, duurzame mobiliteit en systeemintegratie. In onze werkwijze combineren we sociale, economische, juridische, technische en ruimtelijke zienswijzen. We hebben impact in de regio door uitvoering van educatie-, onderzoeks- en innovatieprojecten op het gebied van energietransitie en circulariteit.

Je bent bekend met de nationale en internationale ontwikkelingen en verbindt dat met de behoeften van nationale en regionale spelers. Je vertaalt dat naar concrete projecten voor onderzoek, kennisdeling en toepasbare innovaties. De projecten voeren we als EnTranCe uit met onze partners, studenten, onderzoekers, docenten en lectoren. We werken in praktijkgericht onderzoek, ontwikkeling van opleidingsprogramma’s en learning communities. Je haalt de vraag op uit de regio en verbind deze aan de learning communities en de te ontwikkelen onderzoeksprojecten. EnTranCe heeft met diverse partners samenwerkingsafspraken. Met deze partners onderhoud je intensief contact en vorm je relaties, zodat de kansen voor onderzoek, innovatie en kennisdeling daadwerkelijk benut worden.

Je regisseert en schrijft mee aan projectvoorstellen en subsidieaanvragen en acquireert op die manier meerjarige onderzoeksprojecten, kennisdelingsprogramma’s, innovaties en andere activiteiten in de energietransitie.

Je bent trendwatcher, relatiebeheerder en projectontwikkelaar. Je inspanning leidt tot een relevant en divers projectenportfolio dat bijdraagt en impact heeft op de transitie en de regio.

Wie zijn wij?


Je gaat werken bij EnTranCe, het Centre of Expertise Energy (CoEE) van de Hanzehogeschool, die als lerende, praktijkgerichte kennisgemeenschap wil bijdragen aan een robuuste en veerkrachtige energievoorziening. Door middel van hoogstaand toegepast onderzoek en onderwijs stimuleert EnTranCe, CoEE - in samenwerking met burgers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en anderen kennisinstellingen - duurzame innovaties. Met als uitgangspunt ‘people in power’ streeft EnTranCe, CoEE naar engagement in de energietransitie om een duurzamere samenleving te realiseren. EnTranCe heeft momenteel al een zeer ruime projectportefeuille, maar gezien de urgentie van de klimaatverandering is er een noodzaak deze verder uit te breiden en te verdiepen.


Wat breng je mee?


Je hebt minimaal een afgeronde master en een aantal jaren werkervaring en een netwerk binnen de vakgebieden energietransitie en circulariteit. Naast een flinke dosis energie en enthousiasme ben je snel van begrip en zorgvuldig. Je bent gericht op samenwerking, hebt affiniteit met zowel taal als cijfers en ben je professioneel in de onderlinge afstemming. Je bent een conceptueel denker en hebt affiniteit met - en bij voorkeur kennis van - het speelveld van de energietransitie, het energiesysteem en de diverse ontwikkelingen op dit gebied. Je wilt bijdragen aan onze missie en een meerwaarde worden voor ons team, je denkt vanuit het perspectief van de partner én EnTranCe, je bent ontwikkelingsgericht en denkt en handelt in mogelijkheden.

We komen ook graag met jou in gesprek als je niet helemaal voldoet aan bovenstaande en wel graag een bijdrage wilt leveren aan onze missie en ons team. We bieden een ontwikkelingstraject aan in de vorm van een traineeship, waarbij enige kennis en ervaring van de energietransitie en minimaal een afgeronde hbo opleiding wel vereist is. Heb je interesse? We bespreken graag de mogelijkheden met je!


Aanbod

We bieden je een afwisselende functie waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving met een informele werksfeer. Je werkt samen in een klein team gericht op het aanjagen en ontwikkelen van de energietransitie en circulariteit. Uiteraard is er aandacht voor een gezonde werk-privé balans. We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Startdatum is zo spoedig mogelijk. Het salaris bedraagt minimaal € 3.663,- en maximaal € 5.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 11 cao-hbo. Voor het traineeship geldt een andere inschaling. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marcel Koenis, business developer, telefoonnummer 06-18 68 47 98. Wil je meer weten over de organisatorische kant neem dan contact op met Antoinette Bos, manager operations, 06-53 89 23 27.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: donderdag 15 december 2022.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

11-12-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature