Managementondersteuner College van Bestuur

Vacaturenummer
v22.0288

Omvang
0,7-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
College van Bestuur

Ben jij die hands-on en praktisch ingestelde collega die wij zoeken? Vind je het leuk om samen met je collega’s te zorgen voor kwaliteit en snelheid in ondersteuning? Lees dan nu verder!

Bij het Bureau College van Bestuur van de Hanzehogeschool zoeken we op korte termijn een bevlogen en betrokken Managementondersteuner College van Bestuur (0,7-1,0 fte).

Waar ga je werken?


Team Bureau College van Bestuur (Bureau CvB) wordt je thuisbasis. Het Bureau CvB ondersteunt het CvB (College van Bestuur) secretarieel en de hogeschool als geheel op het gebied van de beleids- en besluitvormingscyclus en strategische en juridische aangelegenheden. Het team bestaat uit vier managementondersteuners, twee juristen en de bestuurssecretaris, die tevens leidinggevende is van het team.
Het team werkt samen op basis van collegialiteit en vanuit het principe dat je op elkaar kunt bouwen. Er wordt actief kennis met elkaar gedeeld en bij afwezigheid vervang je je collega(‘s).

Wat ga je doen?


Als managementondersteuner heb je zowel een rol als ondersteuner van één van de CvB leden als een rol in het ondersteunen bij de organisatie van Hanze brede onderwerpen waar we als Bureau CvB voor staan.
Je voert het agendabeheer uit en je behandelt mail, waarbij je zelfstandig urgente zaken signaleert en passende acties onderneemt. Je bewaakt de voortgang van gemaakte afspraken en genomen besluiten, waarbij je een signalerende en aanjagende rol hebt en actiepunten afhandelt.
Je bent een verbinder: je werkt nauw samen met je naaste collega’s, waarbij er met elkaar wordt afgestemd. Vanzelfsprekend horen notuleren en (digitale) archiveringswerkzaamheden ook bij de functie.


Jouw profiel


- Je hebt ervaring in het werken in een complexe organisatie;
- Je kunt goed zelfstandig en accuraat werken, bent in staat overzicht te creëren/houden en resultaten te bereiken, maar je houdt er ook van om samen met je collega’s de schouders eronder te zetten. Dat is ook nodig want het is ‘never a dull moment’ in de bestuurlijke omgeving van de Hanze;
- Je functioneert goed in een omgeving waarbij er ad-hoc en onder hoge tijdsdruk iets van je nodig is. Snel schakelen is je niet vreemd;
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling, schriftelijk en bent sterk digitaal vaardig;
- Je houdt van aanpakken, bent proactief en je krijgt energie van het plannen van werkzaamheden in processen of een workflow te organiseren;
- Van nature ben je iemand die oplossingsgericht is. Je denkt graag mee en je hebt een oog voor het signaleren van knelpunten. Je bent goed in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
- Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en interesse in de processen die spelen in de bestuurlijke context van besluitvorming. Integriteit heb je hoog in het vaandel staan;
- Je bent je bewust van en weet om te gaan met de vertrouwelijkheid van bepaalde informatie;
- Van nature vind je het leuk om mee te denken in het verbeteren van processen, zodat we het elke dag een beetje beter doen.

Als jij je in dit profiel herkent dan nodigen we jou van harte uit om te reageren op deze vacature.


Wat bieden wij?

Het betreft een structurele functie, waarbij in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar wordt geboden. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De functieschaal is 8 (Medewerker managementondersteuning D). Het salaris bedraagt minimaal € 2.687,- en maximaal € 3.691- bruto per maand bij een volledige betrekking. We bieden een functie waarbij veel ruimte is voor zelfinitiatief, (inhoudelijke) ontwikkelmogelijkheden en intensieve in- en externe contacten. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Informatie over deze functie kun je inwinnen bij Nynke Dijkstra, bestuurssecretaris College van Bestuur. Zij is bereikbaar via 06-18521155 of via mail: n.j.dijkstra@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.


De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 12 december 2022.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

07-12-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature