Medewerker ondersteuning master Smart Systems Engineering

Vacaturenummer
v22.0286

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Engineering

Bij het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Medewerker ondersteuning master Smart Systems Engineering (0,6 fte).

Ben jij sterk in plannen en organiseren? En ben je digitaal vaardig? Dan hebben wij een leuke job voor jou!


Wat ga je doen?


Je bent verantwoordelijk voor onze master Smart Systems Engineering (SSE). Je ondersteunt bij het plannen en roosteren en je beheert de agenda’s van de programmamanager van de master SSE en het lectoraat. Daarnaast houd je onze systemen up to date zoals Osiris, blackboard en sharepoint. Verder ben je procesbewaker van en redigeer je de Onderwijs- en Examenregeling (OER) en de afstudeerhandleiding. Je organiseert bijeenkomsten voor het masterteam en lectoraatsteam, waarbij je in sommige gevallen ook externe, internationale gasten uitnodigt.

Waar ga je werken?


Je gaat werken binnen het team Bedrijfsvoering van het Instituut voor Engineering, specifiek voor de master Smart Systems Engineering en het lectoraat. Je werkzaamheden vinden plaats op 2 locaties, Groningen (1 dag) en Assen (2 dagen).

Wat breng je mee?


Je hebt mbo werk- en denkniveau en hebt een leergierige houding. Je bent klantgericht, goed in Engels in woord en geschrift en kunt goed plannen en organiseren. Daarnaast ben je stressbestendig, initiatiefrijk, proactief en vind je het inspirerend om in een dynamische en interculturele omgeving te werken. Je hebt bij voorkeur kennis van Osiris, blackboard en sharepoint en bent digitaal zeer vaardig.


Wat bieden wij?

We bieden je een leuke, afwisselende functie, waarin ruimte is voor eigen inbreng. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is met een informele werksfeer. We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met de intentie tot een vast contract. Startdatum is zo spoedig mogelijk. Je wordt benoemd in de functie van medewerker projecten en processen A. De functieschaal is 7. Het salaris bedraagt minimaal € 2.348,- en maximaal € 3.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carolien van Holten, manager bedrijfsvoering a.i. via 050-595 5348.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: woensdag 14 december 2022.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

11-12-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature