Manager Onderwijs & Onderzoek Instituut voor Engineering

Vacaturenummer
v22.0276

Omvang
min. 0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Engineering

Het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen zoekt twee collega’s in de functie van Manager Onderwijs & Onderzoek (totaal 1,6-2,0 fte).

Geef jij op een daadkrachtige manier vorm aan het opleiden van toekomstbestendige engineers? En krijg jij energie van een omgeving in transitie? Dan is deze functie echt iets voor jou!


Wat ga je doen?


Als Manager Onderwijs & Onderzoek ben je lid van het MT Engineering en geef je samen met het MT sturing aan de veranderopgave waar ons instituut voor staat. Ons onderwijs wordt ingrijpend vernieuwd omdat we toekomstbehendige engineers willen opleiden voor een werkveld in transitie. Je focus wordt één van de bacheloropleidingen Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het curriculum en de borging van de kwaliteit van de opleiding. Dat doe je samen met een team van docent-onderzoekers die je coacht en stimuleert.

Waar ga je werken?


Het Instituut voor Engineering leidt professionals op voor een internationaal werkveld met enorme uitdagingen. De digitale transformatie en de ontwikkeling van de Smart Industry heeft impact op alle aspecten van Engineering. De energietransitie en energieschaarste raakt alle producerende bedrijven en vraagt om innovatieve oplossingen. Circulariteit leidt tot de ontwikkeling en gebruik van andere grondstoffen en materialen. Ook is er een enorme behoefte aan nieuw personeel, werknemers in de techniek moeten opgeleid worden in nieuwe technologieën. Tegelijkertijd loopt de instroom van scholieren terug. Dit speelveld vraagt om andere oplossingen en innovaties. Het instituut voor Engineering speelt hierop in door haar onderwijs ingrijpend te veranderen zodat sneller en flexibeler ingespeeld kan worden op nieuwe ontwikkelingen. Contractactiviteiten en onderzoek worden een integraal onderdeel van het portfolio. In het sturen en organiseren van deze veranderingen speel jij een centrale rol.


Wat breng je mee?


Je hebt een voor deze functie relevante afgeronde master. Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in een complexe, veranderende organisatie. We zijn op zoek naar een koersvaste en tegelijkertijd flexibele collega, die graag samen werkt. Iemand die resultaatgericht is, veerkrachtig, organisatiesensitief en veel ballen in de lucht kan houden. Je kunt goed organiseren, bent zorgvuldig, extravert en een echter verbinder met humor. Daarnaast ben je oprecht geïnteresseerd in je team. Je haalt het beste in hen naar boven en begeleidt en coacht hen in de huidige ingrijpende transitie. Tot slot is het van belang dat je naast het Nederlandse ook een goede beheersing van het Engels hebt.

Wat bieden wij?

We bieden je een mooie, afwisselende functie waarin ruimte is voor eigen inbreng. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving die zich bevindt in een ingrijpende transitie. Er heerst een informele werksfeer. We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met de intentie tot verlenging. Startdatum is zo spoedig mogelijk. De minimale omvang is 0,8 fte. Je wordt benoemd in de functie van manager D, schaal 13. Het salaris bedraagt minimaal € 5.163,- en maximaal € 6.579,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kris Tuinier, dean Engineering a.i. via 050-595 3781.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: dinsdag 13 december 2022.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

04-12-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature