Docent-onderzoeker Elektrotechniek/ Mechatronica/ Sensor Systems

Vacaturenummer
v22.0270

Omvang
min. 0,4 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Engineering

Voor het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen zoeken we nieuwe collega’s met verschillende expertises in de functie van Docent-onderzoeker Elektrotechniek/ Mechatronica/ Sensor Systems (3,0 fte).

Ben jij onze nieuwe collega met ruime ervaring in tele- en datacommunicatie, robotica , elektrische aandrijvingen of power quality? En wil je deze kennis inzetten om betrokken professionals van de toekomst te gaan opleiden? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?


Je begeleidt en coacht studenten in zowel de voltijd- als deeltijdopleiding en leert hen daarbij vakkennis toe te passen. Waar nodig coach je hen op professionele vaardigheden en draag je bij aan hun persoonlijke groei. Ook werk je samen met collega’s van andere opleidingen van het Instituut of Engineering zoals Werktuigbouwkunde en Technische bedrijfskunde. Daarnaast wordt je betrokken bij onderzoeks- en contractactiviteiten. Je inspireert studenten bij het ontwikkelen van beroepsvaardigheden en je helpt hen bij het werken aan reële opdrachten vanuit bedrijven. Daarnaast ontwikkel je (delen van) het curriculum en onderwijswerkvormen en vertaalt relevante ontwikkelingen naar het curriculum.

Als docent-onderzoeker ben je enerzijds docent en anderzijds onderzoeker. De verhouding is idealiter 50-50. Deze kan echter afhankelijk van kennis, ervaring en ambitie in overleg anders ingevuld worden.

Waar ga je werken?


Het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen is een internationaal georiënteerd instituut en verzorgt associate degrees, bachelor -en masteropleidingen. In totaal studeren er aan ons Instituut ongeveer 2200 studenten en werken er circa 180 bevlogen medewerkers (docenten, ondersteunende medewerkers, management en lectoren). Je gaat bij zowel het Instituut voor Engineering als bij een van onze lectoraten en expertisecentra aan de slag.

Wat verwachten wij van jou?


Je bent minimaal in het bezit van een relevante afgeronde masteropleiding. Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid of bent bereid deze te halen. Je hebt onderzoekservaring en -kwaliteiten (gepromoveerd is een pré) in een relevant gebied en bent bekend met praktijk- en actiegericht onderzoek. Je bent bekend met het multidisciplinaire vakgebied van elektrotechniek, mechatronica en sensor systems. Daarnaast heb je ruime ervaring met tele- en datacommunicatie, robotica , elektrische aandrijvingen of power quality. Je bent een kritisch denker, flexibel, analytisch en organisatorisch sterk en hebt in deze rol de uitdaging om onderwijs en onderzoek in de genoemde gebieden mede vorm te geven en uit te voeren. Tenslotte heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Voldoe je niet helemaal aan het geschetst ideaalbeeld, maar denk je bijvoorbeeld vanuit een wiskundige, natuurkundige of andere achtergrond of opleiding een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons domein, voel je vrij om je belangstelling kenbaar te maken! We laten ons graag overtuigen van je passie en ideeën omtrent modern hoger beroepsonderwijs.

Wat bieden we je?

Wij bieden een ambitieuze multidisciplinaire onderwijs- en onderzoeksomgeving waar je samenwerkt met lectoren, onderzoekers, docenten en studenten uit verschillende disciplines. Je kunt sparren met experts binnen het vakgebied en wellicht haal je juist inspiratie uit aangrenzende vakgebieden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om parttime te werken en heb je binnen je functie veel autonomie. Je wordt benoemd in de functie van docent onderzoeker a en het salaris bedraagt minimaal € 3.663,- en maximaal € 5.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 11 cao-hbo. De minimale betrekkingsomvang is 0,4 fte. Wij bieden eerst een dienstverband voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten Hoekstra, opleidingsmanager Elektro a.i. (06-28304045) of Björn Mens, opleidingsmanager deeltijdopleidingen (06-53529575).

Please click on ‘Meer informatie over deze vacature’ for the English version of this vacancy.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: woensdag 21 en donderdag 22 december 2022.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

11-12-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature