Corporate Recruiter

Vacaturenummer
v22.0261

Omvang
0,6-0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Human Resources

Ben jij een innovatieve en deskundige corporate recruiter? Heb je er een neus voor om de juiste mensen uit de arbeidsmarkt te halen en te interesseren voor werken in het hoger beroepsonderwijs? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Het stafbureau Human Resources (HR) is op zoek naar een Corporate Recruiter (0,6-0,8 fte).

Wat ga je doen?


Je werft en selecteert kandidaten voor verschillende organisatieonderdelen van de Hanzehogeschool Groningen. De juiste persoon op de juiste plek, dat is ons motto. Daarvoor zoek je proactief naar kandidaten via diverse kanalen. Je voert gesprekken en je ondersteunt in het succesvol invullen van posities en het coördineren van selectieprocedures. Je volgt actief ontwikkelingen op de (online) arbeidsmarkt, past moderne en creatieve wervingsmethoden toe en verwerkt deze proactief in het werkproces van HR Recruitment. Je bent een volwaardige gespreks- en adviespartner voor onze leidinggevenden en HR adviseurs. Je begrijpt hun uitdagingen en adviseert hen in het vinden van de beste kandidaat.

In nauwe samenwerking met de overige 5 recruitmentcollega’s werk je de visie op recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding verder uit en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en optimalisatie ervan.

Op projectbasis kun je ook betrokken worden bij stafbureau-brede vraagstukken. Je kunt hierbij denken aan thema’s als mobiliteit, strategische personeelsplanning en onboarding.

Wat vragen we van jou?


Je hebt een duidelijke visie op het vak en weet die te vertalen naar de praktijk. Je werkt met de nieuwste inzichten op het gebied van searchen en recruiten. Je adviseert op een overtuigende en deskundige manier. Je bent proactief, resultaatgericht en hebt oog voor de behoeften van de interne klant en de sollicitant. Je bent helder en duidelijk in de communicatie en hebt een hoge mate van organisatie-sensitiviteit. Je bent een netwerker en je bent creatief in jouw werkwijze. Je werkt gestructureerd en je bent goed in staat om het overzicht te behouden, ook in tijden van piekbelasting.

Functie-eisen


- hbo+ werk- en denkniveau;
- minstens 3 jaar recente ervaring als corporate recruiter in een complexe organisatie;
- ruime ervaring met inzet van online recruitmentinstrumenten en sourcing;
- kennis van data driven recruitment;
- goede beheersing van de Engelse taal en je hebt affiniteit met internationaal werven;
- bij voorkeur heb je specifieke kennis van contractbeheer als het gaat om inhuur via externe partijen of je hebt specialistische kennis op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Waar ga je werken?


Je bent binnen het stafbureau HR werkzaam binnen het team Recruitment. In totaal zijn we met 4 recruiters, 1 procescoördinator en een adviseur participatie, diversiteit en inclusie. Voor wat betreft de werkwijze van het team: we werken samen op basis van collegialiteit, waarbij eenieder zijn eigen expertise heeft. Daar waar we verbeteringen zien in het proces, voeren we deze door. We willen het management en onze collega’s binnen de organisatie graag zo goed mogelijk van dienst zijn en denken in mogelijkheden en oplossingen. Het team kenmerkt zich door een hoge mate van eigenaarschap, resultaatgerichtheid en een directe aanspreekcultuur. Is dit iets wat ook bij jou past? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wat bieden wij jou?

De datum van indiensttreding is per zo spoedig mogelijk, eerst voor de duur van een jaar. Inschaling van deze functie is conform de cao-hbo in functieschaal 11 (Adviseur B). Het salaris bedraagt minimaal € 3.663,- en maximaal € 5.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Nieuwsgierig?


Neem dan contact op met Marlies Lodewegens, manager HR advies en beleid. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 050-595 6265.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 15 december 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

05-12-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature