Medewerker Communicatie Instituut voor Communicatie, Media & IT

Vacaturenummer
v22.0176

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Communicatie, Media & IT

Het instituut voor Communicatie, Media & IT is wegens zwangerschapsvervanging op zoek naar een Medewerker Communicatie (0,6 fte).

Wil jij graag werken in een veelzijdige omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze leuke en dynamische baan misschien wel op jouw lijf geschreven. Je houdt van samenwerken en bent zeer goed in staat te prioriteren en te schakelen, maar bovenal vind je het leuk om met (internationale) studenten en professionals te werken.


Functieomschrijving


Je werkt als medewerker Communicatie samen met de M&C medewerker aan de voorlichting en communicatie richting onze (aankomende) studenten. De M&C medewerker is in de lead voor alle marketing & communicatie gerelateerde werkzaamheden binnen het instituut. De ambitie is groot, en er komen veel vragen langs. Jouw rol is om bepaalde opdrachten en projecten extra onder de aandacht te brengen.
Werkzaamheden:
- Content maken voor social media en de website van de HG
- coördineren en maken van verschillende soorten content voor het nieuwe hanze.nl
- Maken van promotiemateriaal voor opleidingen, minoren en projecten
- Mede-organiseren van events, zoals de open dag of de minorenmarkt
- In overleg met de M&C medewerker andere werkzaamheden oppakken op basis van interesse en competenties

Waar ga je werken?


Je komt te werken in het OBP-team van het Instituut voor Communicatie, Media & IT onder verantwoordelijkheid van het manager bedrijfsvoering. In het OBP-team werken we met ongeveer 35 collega's. Ons team ondersteunt en faciliteert de gehele bedrijfsvoering van het instituut met betrekking tot onderwijs en onderzoek.


Functie-eisen


Onze nieuwe collega is proactief, beschikt over een groot organisatorisch vermogen en heeft een ‘hands-on’ mentaliteit. Je moet ook goed kunnen schrijven voor een scala aan doelgroepen. De Nederlandse en Engelse taal moet je foutloos en op hoog niveau spreken en schrijven.
Het instituut bestaat uit een diverse club van (internationale) studenten en medewerkers. Je hebt een duidelijke affiniteit met internationale doelgroepen. Je bent in staat om diverse opdrachten van de verschillende opleidingen van het instituut zelfstandig uit te voeren.
Je beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie of marketing, op bachelor niveau of hoger. Zelfstandig en planmatig werken vinden we belangrijk; samenwerken ook. De Hanzehogeschool Groningen staat middenin de samenleving. Dat verwachten we van jou ook. Je hebt vaste werkdagen, waarbij we verwachten dat je voor verschillende (online) evenementen een paar keer per jaar ook in de avonduren of op de zaterdag inzetbaar bent.


Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 2,687,- en maximaal €3.691,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 8 cao-hbo. We bieden een enerverende tijdelijke functie met veel uitdaging, startdatum is 22 augustus 2022, verwachte einddatum 1 februari 2023. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ina Homans, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 050-595 7254.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De gesprekken vinden plaats op: woensdag 6 juli 2022
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

03-07-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature