Medewerker digitale leeromgeving en toetsen

Vacaturenummer
v22.0164

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Bedrijfskunde

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij je dagelijks bezighoudt met onze digitale leeromgeving Blackboard en met digitaal toetsen? Houd jij het overzicht en zet je de puntjes op de i? Dan zoeken we jou!

Voor het Instituut voor Bedrijfskunde zijn we op zoek naar een Medewerker digitale leeromgeving en toetsen (0,6 fte, met mogelijkheid tot uitbreiding).

Wat ga je doen


Als medewerker digitale leeromgeving en toetsen ben jij verantwoordelijk voor de administratieve huishouding van de digitale leeromgeving en toetsen en voor de ondersteuning van de hieraan gerelateerde processen. In deze nieuwe rol met gevarieerde werkzaamheden ondersteun je de coördinator Blackboard/DTO en werk je voor alle opleidingen binnen ons instituut.

Digitale leeromgeving
Je bent vraagbaak voor (nieuwe) docenten bij het gebruik van Blackboard. Je beheert de courses, adviseert docenten over de indeling en het gebruik ervan en zorgt voor de archivering. We willen de indeling van courses waar mogelijk standaardiseren, zodat studenten op een uniforme wijze worden geïnformeerd. Je voert regelmatig een audit uit op het juiste gebruik van digitaal onderwijsmateriaal en naleving van de archiveringsregels.

Digitaal toetsen
Binnen de hogeschool gaan we, om een kwaliteitsslag in toetsing te maken, werken met ANS. Dit is een nieuw platform voor het digitaal ontwikkelen en afnemen van toetsen en na de zomer vindt de brede uitrol plaats. Samen met de coördinator BB/DTO ben je aanspreekpunt voor docenten, ondersteun je bij het invoeren van de toetsvragen en geef je adviezen ter verbetering. Daarnaast organiseer je trainingen en houd je het intranet en handleidingen up-to-date.

Auteursrechten
In het digitale lesmateriaal wordt regelmatig gebruik gemaakt van een artikel of (hoofdstuk uit een) boek. Auteursrecht speelt daarbij een rol. Je bent het aanspreekpunt voor docenten, checkt Blackboard op het gebruik van juiste bronnen en bronvermeldingen en signaleert knelpunten. Je zorgt voor actuele kennis en scholing op het gebied van auteursrechten in samenwerking met de mediatheek.

Waar ga je werken?


Je gaat werken in het onderwijsondersteunende team onder de verantwoordelijkheid van de manager Bedrijfsvoering. Dit team bestaat uit 8 medewerkers in verschillende ondersteunende rollen. Je werkt voor en samen met de instituutsbrede coördinator Blackboard/DTO.

Het Instituut voor Bedrijfskunde is veelzijdig en ambitieus. We leiden ruim 2.700 studenten op tot ondernemende, proactieve en flexibele professionals in een beroepsgerichte onderwijsomgeving, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in de regio en de (inter)nationale beroepspraktijk.
Ons instituut biedt drie bacheloropleidingen aan: Bedrijfskunde, Vastgoed & Makelaardij en Human Resource Management (HRM). Daarnaast verzorgen wij de associate degrees HRM en Bedrijfskunde evenals diverse opleidingen en cursussen voor professionals.
De opleidingen HRM en Bedrijfskunde zijn volop bezig met een nieuwe onderwijsvisie en curriculumherziening waarmee komend studiejaar wordt gestart.


Wie ben je?


Je gaat werken binnen een dynamische en complexe omgeving waarbij je de digitale onderwijsprocessen optimaal ondersteunt. Dit doe je proactief en altijd vanuit een dienstverlenende instelling. Je bent kritisch en werkt gestructureerd. Je denkt graag mee en stuurt op de geldende (uniforme) processen. Uiteraard ben je flexibel en collegiaal wat zich uit in een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid.

Wat neem je mee?


- Een afgeronde hbo-opleiding;
- Uitstekende digitale vaardigheden en in staat te werken met complexe systemen;
- Bij voorkeur ervaring met relevante softwarepakketten binnen de digitale leeromgeving van het hbo-onderwijs;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
- Kunnen werken in een hectische werkomgeving en bestand zijn tegen werkdruk.


Wat bieden wij?

Het salaris bedraagt minimaal € 2.687,- en maximaal € 3.691,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 8 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van medewerker processen en projecten B. Wij bieden eerst een dienstverband voor 1 jaar met de intentie dit daarna te verlengen. Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Coby Schoonhoven, manager Bedrijfsvoering, telefoonnummer 06-50436475.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De gesprekken vinden plaats op: vrijdag 8 juli 2022
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

03-07-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature