Senior Projectondersteuner Onderzoek thema gezonde leefstijl en leefomgeving

Vacaturenummer
v22.0163

Omvang
0,6-0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Centre of Expertise Healthy Ageing

Healthy Ageing is één van de strategische zwaartepunten van de Hanzehogeschool Groningen (HG) én van Noord-Nederland. Ondanks alle inspanningen zijn de gezondheidsverschillen en kansenongelijkheid de afgelopen jaren eerder groter dan kleiner geworden. Tegelijkertijd komen de grenzen van de (betaalbaarheid van) zorg in zicht. De urgentie van de transitie naar meer gezondheid en participatie is nu ongekend groot. Het Centre of Expertise Healthy Ageing van de Hanzehogeschool Groningen draagt bij aan meer gezonde jaren voor de inwoners in de noordelijke regio door te werken aan kansengelijkheid & participatie, gezonde leefstijl & leefomgeving en kwetsbaarheid & passende zorg. Dit doen we door praktijkgericht onderzoek, op basis van vragen uit de praktijk, waarmee we kennis ontwikkelen en deze o.a. via (leer)netwerken implementeren in de praktijk en het onderwijs.

Wil jij graag werken in een veelzijdige omgeving waar geen dag hetzelfde is? Wil jij een relevante bijdrage leveren aan een urgente maatschappelijke opgave? Dan is deze leuke en dynamische baan op jouw lijf geschreven. Je houdt van samenwerken en bent goed in adviseren over de bedrijfskundige aspecten bij het opzetten en uitvoeren van projecten. Je bewaakt zowel de grote lijn als de details op het gebied van financiën en personele inzet.

Bij het Centre of Expertise Healthy Ageing is een vacature ontstaan voor een Senior Projectondersteuner Onderzoek voor het thema gezonde leefstijl en leefomgeving (0,6-0,8 fte).


Wat ga je doen?


Als senior projectondersteuner bewaak en adviseer je over de bedrijfskundige kant van het onderzoek. Je bent hierin een kritische sparringpartner, het wordt op prijs gesteld dat je gevraagd, maar ook ongevraagd je advies geeft. Je coördineert en adviseert over de personele inzet en het financieel management voor het onderzoeksthema gezonde leefstijl en leefomgeving in samenspraak met de lectoraten en managementassistenten. Je denkt vanuit bedrijfskundig perspectief mee bij verschillende projecten die bij de lectoraten actief op dit thema worden uitgevoerd. Je draagt bij aan een goede samenwerking met externe netwerkpartners, o.a. door overeenkomsten op juridisch, financieel en fiscaal vlak af te stemmen.
Je schrijft mee aan rapportages, jaarverslagen en evaluaties van leeropdrachten. Dit in samenwerking met de verschillende lectoren en in afstemming met de managementassistenten.
Je bent in staat om (complexe) programma’s op te zetten, te structuren, beheren en projectteams effectief te ondersteunen.


Wat vragen we van jou?


- je hebt minimaal een relevante afgeronde hbo-opleiding;
- ervaring met het managen van (onderzoeks-)projecten;
- ervaring met financieel management;
- sterk organiserend vermogen en een gestructureerde werkhouding;
- affiniteit met de onderwijs-, welzijns- en/ of zorgsector.

Wie ben jij?


Je bent analytisch sterk en bent in staat om inzichten om te zetten in concrete actie. Je bent proactief en goed in staat om de belangen van verschillende stakeholders in het oog te houden. Je bent communicatief sterk en je hebt een goed ontwikkelde schrijfvaardigheid. Je bent gericht op samenwerking, zowel in- als extern. Je verbindt je aan de missie en visie van het thema Gezonde leefstijl en leefomgeving en draagt daaraan bij.

Waar ga je werken?Center of Expertise Healthy Ageing
Je bent werkzaam binnen het Centre of Expertise Healthy Ageing. Het Centre geeft richting aan en is het uithangbord van het onderzoeksportfolio op het gebied van Healthy Ageing. Het programmateam van het Centre helpt onderzoekers om maximale impact in de regio te realiseren. Hiërarchisch val je onder de directeur van het Centre of Expertise Healthy Ageing, maar je werkt direct samen met onderzoekers die werken aan het thema Leefstijl en Leefomgeving, met name binnen de lectoraten Praktijkgerichte Sportwetenschap, NoorderRuimte en Healthy Ageing, Allied Health Care and Nursing.

Wat bieden wij?

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. We bieden je een contract van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd in schaal 10. Je salaris bedraagt, afhankelijk van je achtergrond en ervaring, minimaal € 2.813,- en maximaal € 4.569,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Nieuwsgierig?


Ben je nieuwsgierig geworden? Jeroen Pronk (j.p.pronk@pl.hanze.nl), directeur van het Centre of Expertise Healthy Ageing en Johan de Jong (jo.de.jong@pl.hanze.nl), lector Healthy Lifestyle, Sports and Physical Activity vertellen je graag meer over deze vacature. Let op! Deze emailadressen niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: dinsdag 5 of woensdag 6 juli 2022.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

27-06-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature