Medewerker (Facilitaire) Service cluster Healthy Ageing

Vacaturenummer
v22.0153

Omvang
0,5/0,9 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Facilitair Bedrijf

Ben jij klantgericht, gastvrij en dienstverlenend ingesteld? Heb je oog voor veiligheid en bruis jij van de energie? Doe jij altijd een stapje extra? Herken jij jezelf hierin? Dan is ons Facilitair Bedrijf op zoek naar jou!

Voor de afdeling Uitvoering zoeken we meerdere nieuwe en enthousiaste collega’s in de rol van Medewerker (Facilitaire) Service cluster Healthy Ageing (totale omvang 1,4 fte).

Wat is je rol?


Als medewerker Service heb jij dagelijks contact met onze gebruikers. Jij bent het eerste aanspreekpunt en staat iedereen vriendelijk te woord. Als duizendpoot houd jij je bezig met alles op het facilitair vlak. Dit kunnen administratieve taken zijn zoals het invoeren en behandelen van klachten, wensen, informatie en storingen. Maar ook servicepunttaken kunnen voorkomen zoals uitgifte, inname en registratie van middelen en de postverzorging. Je werkt mee aan reparaties en onderhoudswerkzaamheden, beheert apparaten, materialen en systemen, of schakelt hierbij derden in. Je ziet toe op de orde en netheid, de (brand)veiligheid in en om de gebouwen en ondersteunt bij interne verhuizingen. Daar waar nodig schakel je externe leveranciers in en coördineert deze. Je zorgt dat afnemers tijdig en juist geïnformeerd worden. Je haalt informatie en wensen op bij de klant en vertaalt dit naar concrete oplossingen of zet de complexe vragen door naar de coördinator. Je draagt ons beleid uit en bent in staat onze regelingen en procedures uit te leggen. Ook ben je verantwoordelijk voor de voortgangs- en afhandelingsbewaking en het onderhouden van het klantcontact.

Wat neem je mee?


- Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau;
- Kennis van en/of ervaring met facilitaire dienstverlening en bij voorkeur ervaring in het werken binnen een regieorganisatie;
- Uitstekende sociale vaardigheden en goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als Engels;
- Digitaal vaardig, kunnen werken met MS Office, kennis van TOPdesk is een pré;
- Diploma Bedrijfshulpverlening en Ploegleider of bereid dit op korte termijn te halen.

Wie ben je?


Je bent een echte aanpakker, sociaal en bevlogen, met oog voor de mens. Bij jou voelt iedereen zich welkom en gehoord. Je bent in staat mensen te motiveren en te laten bewegen. Je bent gericht op samenwerking, hebt hospitality hoog in het vaandel staan, hebt lef en vindt het geen probleem mensen aan te spreken op hun gedrag. Als medewerker Service ben je onderdeel van het BHV-team wat betekent dat je ondersteunt bij een calamiteit zoals ongeval of brand. Je weet wat je moet doen als het gebouw ontruimd moet worden, blijft rustig en kalm tijdens calamiteiten. Je hebt begrip voor de omstandigheden en kunt goed tegen een stootje. Dat je flexibel bent uit zich in de bereidheid om avond-, weekend-, en bereikbaarheidsdiensten te draaien op verschillende gebouwen binnen je cluster.

Waar ga je werken?


Het Facilitair Bedrijf (FB) is met zijn 200 medewerkers het meest veelzijdige organisatieonderdeel van de Hanzehogeschool Groningen (HG). Het FB bestaat uit de afdelingen Studentzaken, Uitvoering, Leveranciersmanagement en de afdeling Vastgoed en Ruimte. De klanten van het FB zijn de studenten, de medewerkers van de schools, de kenniscentra en de Centres of Expertise, het College van Bestuur en de stafbureaus; samen zo’n 33.000 gebruikers!

De dienstverlening van FB-Uitvoering is per vestiging/locatie opgezet en verdeeld over een aantal clusters: Energie, Kunsten, Healthy Ageing en Ondernemerschap en bestaat uit ca 100 medewerkers. Als nieuwe collega ga je werken voor het cluster Healthy Ageing, onder aansturing van de locatie-coördinator en onder verantwoordelijkheid van de locatiemanager.


Wat bieden we?

We bieden je een leuke en veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. Heb je nog niet zoveel ervaring, geen probleem! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en helpen we je waar nodig. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan op deze leuke functie! We hebben een vacature voor 0,9 fte (36 uur per week) en een vacature van 0,5 fte (20 uur per week). In goed overleg wordt je aanstellingsomvang bepaald. Daarnaast krijg je van ons het volgende: - Een jaarcontract met mogelijkheden tot verlenging, indiensttreding per 22 augustus 2022. - Een salaris tussen de € 2.064, - en maximaal € 2.961, - bruto per maand bij een 36-urige werkweek en conform cao-hbo (schaal 6, medewerker Service A). - De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Inlichtingen


Wil je meer weten over deze vacature? Niels Everts, locatiemanager cluster Healthy Ageing, vertelt je er graag meer over. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 050-595 2267.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je motivatie en je CV via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 8 juli 2022.
- Wij vragen nieuwe medewerkers, bij indiensttreding, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

29-06-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature