Adviseur Corporate communicatie met focus op kenniscommunicatie

Vacaturenummer
v22.0117

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Marketing & Communicatie

Het Noorden van Nederland is volop in het nieuws. Aan de ene kant als de plek waar mensen het gelukkigst zijn en ruimte is en aan de andere kant door de gasproblematiek, vergrijzing en krimp. De Hanzehogeschool is een leidende kennisinstelling, die met onderwijs, onderzoek en innovatie, midden in de maatschappij staat. We werken bij de Hanze actief aan de maatschappelijke opdrachten van Noord-Nederland: versterking van een leefbaar en duurzaam Noord-Nederland, transitie naar een gezonde en actieve samenleving, Energietransitie en Digitale transformatie. Rond die thema’s werken we nauw samen met noordelijke overheden, andere kennisinstellingen en een breed spectrum van bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Weet jij wat er in de wereld om ons heen speelt, hoe je dit vertaalt naar strategie en kan je dit op een enthousiaste en logische manier overbrengen op onze organisatie? Lees dan nu verder!

Stafbureau Marketing & Communicatie zoekt een enthousiaste en betrokken Adviseur Corporate communicatie met focus op kenniscommunicatie (0,8 fte).

Wat ga je doen?


Je belangrijkste taak is het profileren van de impact van het toegepaste onderzoek van de Hanzehogeschool Groningen op de samenleving en onderwijs.
Van jou verwachten we dat je het voortouw neemt bij dit profileringsvraagstuk en dat je daar een duidelijke eigen visie op hebt.

Je focus ligt op kenniscommunicatie; je bent de spin in het web die belanghebbenden en stakeholders met elkaar verbindt en je zorgt voor heldere communicatie over ons onderzoek vanuit de 4 maatschappelijke opdrachten.
Je weet kenniscommunicatie zo op de kaart te brengen dat dit maximaal bijdraagt aan de gewenste profilering en reputatie van de Hanzehogeschool Groningen en haar organisatiedoelen.

Waar wij voor staan


De Hanzehogeschool Groningen is een kennisinstelling die werkt aan een duurzame wereld. We doen dit vanuit de engaged gedachte. We zijn verbonden met de wereld om ons heen en betrokken bij de mensen in de regio. Zo bouwen we mee aan een krachtige regio met onderzoek, onderwijs en innovatie. Centraal hierbij staat de leergemeenschap waarin wij, samen met onze studenten en met uiteenlopende partners, actief aan de slag zijn met het oplossen van maatschappelijke vragen in de regio en daarbuiten. share your talent. move the world.

Met wie ga je werken


Jij gaat deel uitmaken van het team Corporate & Content en legt verantwoording af aan de teammanager van Stafbureau Marketing & Communicatie. Vanuit dit team werk je nauw samen met je collega- adviseurs en communicatiemedewerkers in de kenniscentra en Centre of Expertises.
Je onderhoudt uitstekende contacten met je interne opdrachtgevers en stakeholders: CvB, directeuren en programmamanagers van kenniscentra en Centres of Expertise.


Wie ben jij?


We zoeken een collega die strategisch denkt en analyseert, helder adviseert en weloverwogen woorden kan omzetten in concrete daden. Je kijkt met een analytische blik over verschillende belangen heen. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor bestuur en hoger management. Je bent in staat om de verschillende onderzoek labels binnen de hogeschool met elkaar te verbinden.

Functie-eisen:
- Een afgeronde bachelor of masteropleiding in de richting van marketing en/of communicatie
- Organisatie sensitiviteit
- Resultaatgerichtheid
- Verantwoordelijkheid
- Ondernemerschap
- Ervaring in een soortgelijke functie in een grote en complexe kennisorganisatie is een pre.

Waar ga je werken?


Stafbureau Marketing & Communicatie ontwikkelt, activeert en bewaakt het merk Hanze. We bieden inzichten, inspiratie en tooling en klaren met elkaar de klus. Wij ondersteunen onze collega’s, zoals docenten, onderzoekers en lectoren, in het zelfstandig overbrengen van hun boodschap op effectieve en creatieve wijze. We zijn, als stafbureau, in ontwikkeling naar een leergemeenschap op het gebied van marketing en communicatie waarin onze professionals vanuit herkenbare processen elke dag leren met en van studenten, schools, kenniscentra en omgeving.

Wat bieden wij?

We bieden een enerverende functie, die is ondergebracht bij stafbureau Marketing & Communicatie, met veel uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Het betreft een structurele functie waarbij wij in eerste instantie een contract aanbieden van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De datum van indiensttreding is z.s.m. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo in functieschaal is 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.522,- en maximaal € 5.127,- bruto per maand bij een volledige dienstbetrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast biedt de Hanzehogeschool uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, door studie en opleiding. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Meer informatie


Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Bel op maandag 23 mei tussen 10.00 uur en 11.30 uur Carola, Stumpel teammanager Corporate & Content, telefoonnummer 06-13231395.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op donderdag 2 juni 2022.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

29-05-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature