Functioneel beheerder

Vacaturenummer
v21.0364

Omvang
1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Marketing & Communicatie

Voor het Stafbureau Marketing & Communicatie, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, zoeken wij een ervaren Functioneel beheerder (1,0 fte).

Wat ga je in deze functie doen?


Samen met je collega’s werk je aan de applicatie CRM (Customer Relationship Management) die processen ondersteund op het vlak van relatiebeheer, marketing (automation), sales en serviceprocessen. CRM neemt een steeds grotere rol in bij het relatiebeheer in de breedste zin voor een 'engaged university' in het algemeen en de werving/marketingcampagnes van het stafbureau M&C in het bijzonder. Je bent samen met collega functioneel beheerders verantwoordelijk, conform BiSL, voor de continuïteit en het functioneren van de applicatie Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform. Verder ga je aan de slag met onder andere het ondersteunen van key-users, afhandeling van meldingen en het bewaken van de integriteit van bedrijfsgegevens. Ook stel je functionele specificaties op en onderhoud je handleidingen en procesbeschrijvingen. Tot slot signaleer je verbetermogelijkheden op het gebied van informatievoorziening en functioneel beheer, stel je verbetervoorstellen op en zet je deze in gang. Het is een afwisselende en brede functie waarbij je goed je werkzaamheden weet te prioriteren.

Wat heb je nodig?


Je blinkt uit in kennis van en/of werken met Microsoft Dynamics 365/Power Platform en het analyseren en vertalen van vragen vanuit de gebruikersorganisatie. Je zorgt ervoor dat het beheerplan op orde komt en blijft en dat alle benodigde documentatie voldoet aan de beheereisen. Daarnaast ben je doortastend, zorgvuldig, resultaatgericht en proactief. Verder ben je in staat om de gebruikersorganisatie te vertegenwoordigen en de IT-organisatie aan te sturen. Je luistert goed naar de wensen van de gebruikers. Daarnaast heb/kun je:
- een afgeronde bedrijfskundige en/of ICT opleiding of aantoonbare ervaring op het gebied van functioneel beheer;
- kennis en ervaring met functioneel beheer o.b.v. gestandaardiseerde werkwijzen BiSL. Kennis van informatie en procesanalyse methoden en technieken;
- zelfstandig en planmatig werken.

Over ons


Je komt te werken in een leuk, enthousiast en gedreven team. Het stafbureau Marketing & Communicatie (M&C) coördineert voor de Hanzehogeschool Groningen de activiteiten op het gebied van marketing en communicatie: van de voorlichting aan (aspirant-) studenten tot het onderhouden van mediacontacten en van de het doen van marktonderzoek tot het coördineren van regionale, nationale en internationale contacten. Het stafbureau bestaat uit drie teams en telt zo'n tachtig medewerkers (60 fte), verspreid over een groot aantal locaties in de stad Groningen.

Wat bieden we

Een prachtige en enerverende baan bij een afdeling die volop in ontwikkeling is, middenin de praktijk van onderwijs en onderzoek. We bieden een afwisselende functie waarbij wij in eerste instantie een contract aanbieden van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd in schaal 9 conform cao-hbo. Je salaris bedraagt, afhankelijk van je achtergrond en ervaring, minimaal € 2.652,- en maximaal € 3.920,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De functie heeft een omvang van 1 fte, 0,8 fte is bespreekbaar. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Meer informatie


Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Bel dan met Max Schoenmaker, beleidsadviseur Marketing & Communicatie, telefoonnummer 050-595 5549. In de kerstvakantie bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op vrijdag 21 januari 2022.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

16-01-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature