Docent communicatieve vaardigheden Engels

Vacaturenummer
v21.0362

Omvang
0,4-0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Communicatie, Media & IT

Bij het Instituut voor Instituut voor Communicatie, Media en IT van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Docent communicatieve vaardigheden Engels (0,4-0,8 fte).

Ben jij een ervaren docent communicatieve vaardigheden Engels die onze studenten weet te boeien? Wil jij studenten helpen hun communicatieve vaardigheden optimaal in te zetten? Lees dan snel verder!


Functieomschrijving


Als docent communicatieve vaardigheden verzorg je een deel van het onderwijs en de toetsing voor de opleiding HBO- ICT voltijd in het domein communicatieve vaardigheden Engels. Je bent in staat om zowel mondelinge als schriftelijke vaardigheden te doceren. Daarnaast begeleid je studenten in hun leerproces en het bevorderen van actieve kennisverwerving op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Het is belangrijk dat je in staat bent om studenten op een positieve en constructieve manier te coachen en te enthousiasmeren voor het vakgebied. Je zorgt ervoor dat je je kennis en (didactische) vaardigheden actueel houdt en je werkt continue mee aan de verbetering van ons onderwijs.
De communicatieve vaardigheden Engels zitten met name in het tweede en vierde kwartaal in ons curriculum, waardoor de onderwijstaken niet gelijkmatig over het gehele jaar verdeeld zullen zijn. Het behoort tot de mogelijkheden om naast deze vaardigheden Engels ook betrokken te worden bij de begeleiding van studenten in de rol van mentor en bij vakken in het bredere domein van communicatieve vaardigheden, zoals samenwerken, solliciteren en persoonlijke ontwikkeling.

Waar ga je werken?


Je gaat deel uitmaken van het opleidingsteam HBO-ICT. Het team is verantwoordelijk voor de uitvoering en de ontwikkeling van het HBO-ICT-onderwijsprogramma. Dit gebeurt in nauwe relatie met het beroepenveld en de lectoraten New Business & ICT en Personalised Digital Health. Onze Innovatiewerkplaats DSH (Digital Society Hub) is de plaats waar onderzoek, projecten met werkveldpartners en onderwijs samenkomen. Het team, dat bestaat uit ongeveer 50 docenten en hogeschooldocenten, verzorgt het voltijd- en deeltijdonderwijs voor de bacheloropleiding HBO-ICT. Ongeveer 1000 studenten volgen deze opleiding in vol- en deeltijd.
HBO-ICT is onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT (SCMI). SCMI biedt een veelzijdig, innovatief en internationaal georiënteerd aanbod aan bacheloropleidingen op het brede gebied van communicatie, media en IT. Daarnaast verzorgt het Instituut ook een aantal masteropleidingen. Ook verzorgt CMI opleidingen voor IT-professionals onder de vlag van de IT-Academy Noord-Nederland in nauwe samenwerking met het noordelijke bedrijfsleven en organisaties.

Functie-eisen


- Je bent in het bezit van een relevante afgeronde masteropleiding.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden.
- Je bent een teamplayer.
- Kennis van en ervaring met groeps- en individugericht coachen en begeleiden van studenten.

Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 11 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van docent-onderzoeker a. Wij bieden eerst een dienstverband voor 1 jaar. Datum van indiensttreding is 1 april 2022. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dr. Mieke Schuurman, opleidingsmanager HBO-ICT, telefoonnummer 050-595 3591 (bereikbaar van 10 t/m 14 januari 2022).
Tijdens de kerstvakantie kun je contact opnemen met Niek Witsenboer, Corporate Recruiter, 050-595 6916.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: woensdag 19 januari 2022.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

16-01-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature